Durrës, 9 marinarë nga Nepali, zhduken pa asnjë gjurmë

 

Nëntë shtetas nga Nepali që kanë mbërritur në vendin tonë për t’u imbarkuar si marinarë në një anije tregtare janë zhdukur pa gjurmë në Durrës.

Pas denoncimit të bërë nga administratori i agjencisë së lundrimit, të  huajt janë shpallur në kërkim nga policia e Durrësit.

Policia bën me dije se më 9 mars këta persona kanë hyrë në Shqipëri nga Rinasi dhe janë akomoduar në një hotel në Durrës, në pritje për t’u imbarkuar në një anije.

Mëngjesin e së shtunës, më 10 mars, ata kanë dalë nga hoteli e nuk janë kthyer më. Kjo ka alarmuar personelin e hotelit dhe agjencisë, që ka bërë dhe denoncimin. “Të zhdukurit” janë larguar nga hoteli pa marrë bagazhet, gjë që ka shtuar dyshimet mbi fatin e tyre.