Hundët e bllokuara dhe lehtësimi i tyre
Ndonjëherë zgjohemi nga gjumi natën me ankesën që nuk mbushemi me frymë. Kjo ndodh për shkak të bllokimit të hundëve dhe nervozizmit. Hundët e skuqura dhe të bllokuara nga ftohja...
30/01/2014
Hundët e bllokuara dhe lehtësimi i tyre
Ndonjëherë zgjohemi nga gjumi natën me ankesën që nuk mbushemi me frymë. Kjo ndodh për shkak të bllokimit të hundëve dhe nervozizmit. Hundët e skuqura dhe të bllokuara nga ftohja...
Sa kafe në ditë nuk na dëmtojnë?
Shkencëtarët spanjollë para pak kohesh kanë arritur në përfundimin se deri në gjashtë filxhanë me kafe në ditë, me ose pa kafeinë, nuk ndikojnë në shkurtimin e jetëgjatësisë....
25/01/2014
Sa kafe në ditë nuk na dëmtojnë?
Shkencëtarët spanjollë para pak kohesh kanë arritur në përfundimin se deri në gjashtë filxhanë me kafe në ditë, me ose pa kafeinë, nuk ndikojnë në shkurtimin e jetëgjatësisë....
A treten shpejt produktet e qumështit?
Është e vërtetë se kosi përmban probioticite, të cilat ndihmojnë në tretje. Dhe megjithatë, shumë njerëz kanë probleme tretjen e qumështit. Në realitet problemi kryesor është...
23/01/2014
A treten shpejt produktet e qumështit?
Është e vërtetë se kosi përmban probioticite, të cilat ndihmojnë në tretje. Dhe megjithatë, shumë njerëz kanë probleme tretjen e qumështit. Në realitet problemi kryesor është...
Konsumoni kakao për një memorie më të mirë
Përdorimi i përditshëm i kakaos e përmirëson ndjeshëm memorien tuaj. Këtë e tregojnë rezultatet e eksperimenteve të bëra së fundmi nga një grup studiuesish. Në eksperimentin e...
23/01/2014
Konsumoni kakao për një memorie më të mirë
Përdorimi i përditshëm i kakaos e përmirëson ndjeshëm memorien tuaj. Këtë e tregojnë rezultatet e eksperimenteve të bëra së fundmi nga një grup studiuesish. Në eksperimentin e...
Limonët përmbajnë pak kalori
Pesha e 100 gramëve prej tyre përmban vetëm 34 kalori. Qofshin ata të verdhë apo të gjelbër, limonët kanë përmbajtje të ulët kalorish. Ato përmbajnë vitaminë C dhe antioksidantë, të...
23/01/2014
Limonët përmbajnë pak kalori
Pesha e 100 gramëve prej tyre përmban vetëm 34 kalori. Qofshin ata të verdhë apo të gjelbër, limonët kanë përmbajtje të ulët kalorish. Ato përmbajnë vitaminë C dhe antioksidantë, të...
Vitaminat, mjaft të rëndësishme për flokët tuaj
Flokë në fakt, ashtu si pjesa tjetër e trupit tonë, kërkojnë një dozë të mirë të vitaminave për të qenë të shëndëtshem. Vitaminat  janë pjesë e rëndësishme e kujdesit ditor...
23/01/2014
Vitaminat, mjaft të rëndësishme për flokët tuaj
Flokë në fakt, ashtu si pjesa tjetër e trupit tonë, kërkojnë një dozë të mirë të vitaminave për të qenë të shëndëtshem. Vitaminat  janë pjesë e rëndësishme e kujdesit ditor...
Maska me pure bananesh, zgjidhja e problemeve tuaja
E për çfarë ju nevojitet botoksi kur keni banane? Po, po kjo është e vërteta ju mund të përdorni bananen si një produkt natyral për të përgatitur receten tuaj të bukurisë. Një...
22/01/2014
Maska me pure bananesh, zgjidhja e problemeve tuaja
E për çfarë ju nevojitet botoksi kur keni banane? Po, po kjo është e vërteta ju mund të përdorni bananen si një produkt natyral për të përgatitur receten tuaj të bukurisë. Një...
Kaloritë dhe kujtesa
“Nëse hani pak në darkë, gjasat janë që të nesërmen do të kujtoni më shumë”, – shkencëtarët zbuluan një lidhje midis kalorive dhe ruajtjes së kujtesës. Në studim u...
17/01/2014
Kaloritë dhe kujtesa
“Nëse hani pak në darkë, gjasat janë që të nesërmen do të kujtoni më shumë”, – shkencëtarët zbuluan një lidhje midis kalorive dhe ruajtjes së kujtesës. Në studim u...
Çfarë ndodh nëse hiqni dorë nga alkooli?
Nëse vendosni që të hiqni dorë nga alkooli, trupi dhe mendja juaj do të transformohet në mënyrë të ndjeshme. Dëmi i shkaktuar si pasojë e alkoolit mund të përmirësohet. Pas disa...
16/01/2014
Çfarë ndodh nëse hiqni dorë nga alkooli?
Nëse vendosni që të hiqni dorë nga alkooli, trupi dhe mendja juaj do të transformohet në mënyrë të ndjeshme. Dëmi i shkaktuar si pasojë e alkoolit mund të përmirësohet. Pas disa...