Kanella, ju mbron nga trombozat
Kanella përfshin brenda saj një mekanizëm të tërë mënyrash, të cilat paraqiten mëse efikase kundër mpiksjes së gjakut dhe kësisoj, kundër parandalimit të trombozave. Të cilat...
04/08/2013
Kanella, ju mbron nga trombozat
Kanella përfshin brenda saj një mekanizëm të tërë mënyrash, të cilat paraqiten mëse efikase kundër mpiksjes së gjakut dhe kësisoj, kundër parandalimit të trombozave. Të cilat...
Lulet, ndikojnë pozitivisht në atmosferën tuaj të punës
Begonja, vjollca, kaktus dhe shumë lule të tjera, janë cilësuar së fundmi si “bukuroshe” të zyrave, të cilat përveçse e zbukurojnë hapësirën tuaj të punës dhe nuk kërkojnë shumë...
26/07/2013
Lulet, ndikojnë pozitivisht në atmosferën tuaj të punës
Begonja, vjollca, kaktus dhe shumë lule të tjera, janë cilësuar së fundmi si “bukuroshe” të zyrave, të cilat përveçse e zbukurojnë hapësirën tuaj të punës dhe nuk kërkojnë shumë...
Shtatë metoda efikase që zbusin stresin tuaj
Nëse mendoni se jeni të pafuqishëm në luftën kundër stresit, e keni gabim. Pasi ekzistojnë metoda të cilat janë dëshmuar që e zvogëlojnë nivelin e tij dhe e përmirësojnë shëndetin...
26/07/2013
Shtatë metoda efikase që zbusin stresin tuaj
Nëse mendoni se jeni të pafuqishëm në luftën kundër stresit, e keni gabim. Pasi ekzistojnë metoda të cilat janë dëshmuar që e zvogëlojnë nivelin e tij dhe e përmirësojnë shëndetin...
Plakja – a konsiderohet ajo një sëmundje?
Për seneshencën,  plakjen në përgjithësi e atë të njeriut në veçanti është folur e flitet shumë. Gjatë dekadave të fundit të zhvillimit të shkencave biomjeksore është bërë e...
17/07/2013
Plakja – a konsiderohet ajo një sëmundje?
Për seneshencën,  plakjen në përgjithësi e atë të njeriut në veçanti është folur e flitet shumë. Gjatë dekadave të fundit të zhvillimit të shkencave biomjeksore është bërë e...
Të gatuarit: Midis traditës e shkencës
Cilësia e të ushqyerit nuk përfundon me zgjedhjen e ushqimeve në treg, por, mbi të gjitha, me mënyrën e të gatuarit të tyre. Vihet re se në shumë vende, ndër të cilët edhe Shqipëria,...
10/07/2013
Të gatuarit: Midis traditës e shkencës
Cilësia e të ushqyerit nuk përfundon me zgjedhjen e ushqimeve në treg, por, mbi të gjitha, me mënyrën e të gatuarit të tyre. Vihet re se në shumë vende, ndër të cilët edhe Shqipëria,...