Spital ditor dhe ambiente të reja për konsultat në Pediatri
  Krijohen për herë të parë në Pediatrinë e Qendrës Spitalore Universitare “Nënë Tereza” ambiente të posaçme për konsultat dhe një spital ditor, duke shmangur kaosin dhe...
05/05/2017
Spital ditor dhe ambiente të reja për konsultat në Pediatri
  Krijohen për herë të parë në Pediatrinë e Qendrës Spitalore Universitare “Nënë Tereza” ambiente të posaçme për konsultat dhe një spital ditor, duke shmangur kaosin dhe...
Java Europiane e Vaksinimit, vaksinat veprojnë!
Në kuandër të javës Europiane të Vaksinimit, Ogerta Manastirliu, ministre i Shëndetësisë, e shoqëruar nga përfaqësuesit e Zyrës së OBSH-së dhe UNICEF-it në Shqipëri, vizituan Qendrën...
26/04/2017
Java Europiane e Vaksinimit, vaksinat veprojnë!
Në kuandër të javës Europiane të Vaksinimit, Ogerta Manastirliu, ministre i Shëndetësisë, e shoqëruar nga përfaqësuesit e Zyrës së OBSH-së dhe UNICEF-it në Shqipëri, vizituan Qendrën...
Silva Bino: Të lindurit në vitet ’80-90 duhet të rivaksinohen për Fruthin
  Shefja e departamentit të Sëmundjeve Infektive në ISHP, Silva Bino,  ka sjellë në vëmendje disa fakte rreth vaksinimit në vendin tonë. Përmes një postimi në rrjetin social...
25/04/2017
Silva Bino: Të lindurit në vitet ’80-90 duhet të rivaksinohen për Fruthin
  Shefja e departamentit të Sëmundjeve Infektive në ISHP, Silva Bino,  ka sjellë në vëmendje disa fakte rreth vaksinimit në vendin tonë. Përmes një postimi në rrjetin social...
Vitin e ardhshëm, do të rikthehen mjekët specialistë në të gjithë vendin
“Duke filluar nga viti i ardhshëm, do të rikthehen mjekët specialistë në të gjithë vendin, aty ku nevojat janë më akute, pasi përfundojnë studimet 314 specializantët e parë në disa...
22/04/2017
Vitin e ardhshëm, do të rikthehen mjekët specialistë në të gjithë vendin
“Duke filluar nga viti i ardhshëm, do të rikthehen mjekët specialistë në të gjithë vendin, aty ku nevojat janë më akute, pasi përfundojnë studimet 314 specializantët e parë në disa...
Hemodializa në kushte bashkëkohore në 5 qendra spitalore
  Nga muaji prill, Hemodializa ofrohet në kushte bashkëkohore edhe në Spitalin Rajonal të Elbasanit, duke i dhënë fund kalvarit të pacientëve me insuficiencë renale kronike. Kjo...
18/04/2017
Hemodializa në kushte bashkëkohore në 5 qendra spitalore
  Nga muaji prill, Hemodializa ofrohet në kushte bashkëkohore edhe në Spitalin Rajonal të Elbasanit, duke i dhënë fund kalvarit të pacientëve me insuficiencë renale kronike. Kjo...
MSH: Jo të gjitha shërbimet duhet të ofrohen në Tiranë, bonus për mjekët që do shkojnë në rrethe
“Mjekët e spitaleve Universitare që do të kryejnë konsulta apo ndërhyrje kirurgjikale në spitalet Rajonale në ditë të caktuara, do të shpërblehen me bonus 10 mijë lek të reja në...
14/04/2017
MSH: Jo të gjitha shërbimet duhet të ofrohen në Tiranë, bonus për mjekët që do shkojnë në rrethe
“Mjekët e spitaleve Universitare që do të kryejnë konsulta apo ndërhyrje kirurgjikale në spitalet Rajonale në ditë të caktuara, do të shpërblehen me bonus 10 mijë lek të reja në...
SPECT-CT, pajisja më e re diagnostikuese për tumoret në QSUT
Një pajisje unikale diagnostikuese e teknologjisë së re, e vetmja e këtij lloji në Shqipëri, është instaluar në Qendrën Spitalore Universitare "Nënë Tereza". Pajisja SPECT CT do të...
11/04/2017
SPECT-CT, pajisja më e re diagnostikuese për tumoret në QSUT
Një pajisje unikale diagnostikuese e teknologjisë së re, e vetmja e këtij lloji në Shqipëri, është instaluar në Qendrën Spitalore Universitare "Nënë Tereza". Pajisja SPECT CT do të...
Nis puna e Njësisë së Koordinimit të Qendrës Kombëtare të Urgjencës në Tiranë
Vihet në punë Njësia e Koordinimit të Qendrës Kombëtare të Urgjencës Mjekësore në Tiranë. Çdo banor i Tiranës, ka mundësi të marrë shërbimin e urgjencës, duke telefonuar në numrin...
04/04/2017
Nis puna e Njësisë së Koordinimit të Qendrës Kombëtare të Urgjencës në Tiranë
Vihet në punë Njësia e Koordinimit të Qendrës Kombëtare të Urgjencës Mjekësore në Tiranë. Çdo banor i Tiranës, ka mundësi të marrë shërbimin e urgjencës, duke telefonuar në numrin...
Lista e barnave të rimbursueshme, shtohen 30 barna të reja
Lista e re e barnave të rimbursueshme është pasuruar me 30 barna të reja.   Këtë vit zgjerimi i listës së barnave është përqëndruar tek sëmundjet me përhapje të gjerë në...
28/03/2017
Lista e barnave të rimbursueshme, shtohen 30 barna të reja
Lista e re e barnave të rimbursueshme është pasuruar me 30 barna të reja.   Këtë vit zgjerimi i listës së barnave është përqëndruar tek sëmundjet me përhapje të gjerë në...