Raporti/ 23% e fëmijëve shqiptarë deri në 5 vjeç, s’kanë zhvillim trupor prej kequshqyerjes
  Një raport i publikuar nga Save the Children tregoi se fëmijët në Ballkan hasen me fëmijëri të vështirë, norma të larta vdekshmërie, kequshqim dhe pasoja të konflikteve, ndërsa...
13/06/2017
Raporti/ 23% e fëmijëve shqiptarë deri në 5 vjeç, s’kanë zhvillim trupor prej kequshqyerjes
  Një raport i publikuar nga Save the Children tregoi se fëmijët në Ballkan hasen me fëmijëri të vështirë, norma të larta vdekshmërie, kequshqim dhe pasoja të konflikteve, ndërsa...
Dita botërore kundër duhanit – Beqiri: Duhet implementim i ideve të reja në sistem
Duhet implementim i ideve të reja  në sistemin shëndetësor për reduktimin e duhanpirjes. Kështu është shprehur ministri i shëndetësisë Arben Beqiri, në konferencën e organizuar në...
31/05/2017
Dita botërore kundër duhanit – Beqiri: Duhet implementim i ideve të reja në sistem
Duhet implementim i ideve të reja  në sistemin shëndetësor për reduktimin e duhanpirjes. Kështu është shprehur ministri i shëndetësisë Arben Beqiri, në konferencën e organizuar në...
OBSH: Duhani vret më shumë se 7 milionë persona në vit
Konsumimi i duhanit vret më shumë se shtatë milionë persona çdo vit në botë, njoftoi sot OBSH-ja, duke bërë thirrje që të ndalohet promovimi i tyre dhe të rriten taksat mbi këtë...
30/05/2017
OBSH: Duhani vret më shumë se 7 milionë persona në vit
Konsumimi i duhanit vret më shumë se shtatë milionë persona çdo vit në botë, njoftoi sot OBSH-ja, duke bërë thirrje që të ndalohet promovimi i tyre dhe të rriten taksat mbi këtë...
IHME: Vdekshmëria nga sëmundjet në rritje, kryesojnë ato të zemrës
Instituti për Matjen dhe Vlerësimin e Shëndetit (IHME), autoriteti më prestigjoz në botë që mat barrën e sëmundjeve në çdo vend, lëshon alarmin se sëmundjet vdekjeprurëse në Shqipëri...
26/05/2017
IHME: Vdekshmëria nga sëmundjet në rritje, kryesojnë ato të zemrës
Instituti për Matjen dhe Vlerësimin e Shëndetit (IHME), autoriteti më prestigjoz në botë që mat barrën e sëmundjeve në çdo vend, lëshon alarmin se sëmundjet vdekjeprurëse në Shqipëri...
Kongresi i II-të i BAM: “Në vend të bimëve narkotike, bimë aromatike e mjekësore”
Ministri i Bujqësisë , Edmond Panariti mori pjesë sot në Kongresin e II të Industrisë se Kultivimit dhe Përpunimit të Bimëve Aromatike e Mjekësore të Shqipërisë, që u zhvillua në...
23/05/2017
Kongresi i II-të i BAM: “Në vend të bimëve narkotike, bimë aromatike e mjekësore”
Ministri i Bujqësisë , Edmond Panariti mori pjesë sot në Kongresin e II të Industrisë se Kultivimit dhe Përpunimit të Bimëve Aromatike e Mjekësore të Shqipërisë, që u zhvillua në...
Prezantohet drejtori i FSDKSH, Eduard Ahmeti: Sfidë, menaxhimi dhe zhvillimi i skemës së sigurimit shëndetësor
Prezantohet drejtori i ri i Fondit të Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor, Eduard Ahmeti. Pas përzgjedhjes në Këshillin Administrativ të Fondit, drejtori i ri i FSDKSH-së u...
22/05/2017
Prezantohet drejtori i FSDKSH, Eduard Ahmeti: Sfidë, menaxhimi dhe zhvillimi i skemës së sigurimit shëndetësor
Prezantohet drejtori i ri i Fondit të Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor, Eduard Ahmeti. Pas përzgjedhjes në Këshillin Administrativ të Fondit, drejtori i ri i FSDKSH-së u...
Investimet në spitalin e Shkodrës, Rama: Përpara, për Shqipërinë që duam
Kryeministri Edi Rama e ka nisur ditën duke publikuar disa fotografi në Facebook me anë të të cilave uron mirëmëngjes dhe ditë të mbarë. “Mirëmëngjes me këto foto të katër...
15/05/2017
Investimet në spitalin e Shkodrës, Rama: Përpara, për Shqipërinë që duam
Kryeministri Edi Rama e ka nisur ditën duke publikuar disa fotografi në Facebook me anë të të cilave uron mirëmëngjes dhe ditë të mbarë. “Mirëmëngjes me këto foto të katër...
Shërbimi Shëndetësor Parësor, me aparatura të reja diagnostikuese
  Brenda Korrikut, Poliklinikat e Specialiteteve në Tiranë dhe Korçë pajisen me 57 lloje aparaturash mjekësore dhe laboratorike,  nëpërmjet zbatimit të Marrëveshjes së Kredisë mes...
12/05/2017
Shërbimi Shëndetësor Parësor, me aparatura të reja diagnostikuese
  Brenda Korrikut, Poliklinikat e Specialiteteve në Tiranë dhe Korçë pajisen me 57 lloje aparaturash mjekësore dhe laboratorike,  nëpërmjet zbatimit të Marrëveshjes së Kredisë mes...
ISHP: Rritet përdorimi i kanabisit tek adoleshentët
  Specialistët e Institutit të Shëndetit Publik gjatë konferencës vjetore kanë ngritur shqetësimin për rritje të numrit të adoleshentëve që janë përdorues të kanabisit....
10/05/2017
ISHP: Rritet përdorimi i kanabisit tek adoleshentët
  Specialistët e Institutit të Shëndetit Publik gjatë konferencës vjetore kanë ngritur shqetësimin për rritje të numrit të adoleshentëve që janë përdorues të kanabisit....