Spitali i Traumës tashmë me 11 salla operatore të rehabilituara
  Në Spitalin Universitar të Traumës (ish Spitali Ushtarak) kanë përfunduar investimet për rehabilitimin e ambjenteve. Tashmë Spitali i Traumës ka 11 salla operatore krejtësisht të...
31/10/2017
Spitali i Traumës tashmë me 11 salla operatore të rehabilituara
  Në Spitalin Universitar të Traumës (ish Spitali Ushtarak) kanë përfunduar investimet për rehabilitimin e ambjenteve. Tashmë Spitali i Traumës ka 11 salla operatore krejtësisht të...
Dr. Flutura Proko: Kanceri i gjirit nuk duhet t’ju trembë, po rritet mbijetesa ndaj tij
Flet mjekja onkologe, Flutura Proko: Femrat nuk duhet të kenë frikë, pasi edhe nëse diagnostikohen me këtë sëmundje, mund të kurohen   Prej vitesh, ajo përballet me paciente që...
25/10/2017
Dr. Flutura Proko: Kanceri i gjirit nuk duhet t’ju trembë, po rritet mbijetesa ndaj tij
Flet mjekja onkologe, Flutura Proko: Femrat nuk duhet të kenë frikë, pasi edhe nëse diagnostikohen me këtë sëmundje, mund të kurohen   Prej vitesh, ajo përballet me paciente që...
Kanceri i gjirit – MSHMS: Paketë e re radioterapie, trajtim falas në spitalet publike dhe jopublike, dyfishuam rimbursimet
  Në kuadër të muajit të ndërgjegjësimit kundër kancerit të gjirit, Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu në mbledhjen e Komisionit të Shëndetësë...
20/10/2017
Kanceri i gjirit – MSHMS: Paketë e re radioterapie, trajtim falas në spitalet publike dhe jopublike, dyfishuam rimbursimet
  Në kuadër të muajit të ndërgjegjësimit kundër kancerit të gjirit, Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu në mbledhjen e Komisionit të Shëndetësë...
Nis fushata e vaksinimit kundër gripit, kategoritë që e përfitojnë falas
Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, nëpërmjet Institutit të Shëndetit Publik dhe në bashkëpunim me Organizatën Botërore të Shëndetësisë çelën fushatën e vaksinimit ndaj...
19/10/2017
Nis fushata e vaksinimit kundër gripit, kategoritë që e përfitojnë falas
Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, nëpërmjet Institutit të Shëndetit Publik dhe në bashkëpunim me Organizatën Botërore të Shëndetësisë çelën fushatën e vaksinimit ndaj...
Tre amerikanë nderohen me Nobelin e mjekësisë
Çmimi Nobel i Mjekësisë për vitin 2017 iu dha tre shkencëtarëve amerikanë. Jeffrey Hall, Michael Rosbash dhe Michael Young u nderuan për zbulimet e mekanizmave molekularë që...
13/10/2017
Tre amerikanë nderohen me Nobelin e mjekësisë
Çmimi Nobel i Mjekësisë për vitin 2017 iu dha tre shkencëtarëve amerikanë. Jeffrey Hall, Michael Rosbash dhe Michael Young u nderuan për zbulimet e mekanizmave molekularë që...
Kanceri i gjirit – Kalendari i mamografëve të lëvizshëm gjatë muajit Tetor
Në kuadrin e muajit të sensibilizimit për sëmundjen e kancerit të gjirit, ministria e Shëndetësisë u ofron një mundësi të gjithave femrave të kryejnë kontroll mjekësor për dallimin e...
09/10/2017
Kanceri i gjirit – Kalendari i mamografëve të lëvizshëm gjatë muajit Tetor
Në kuadrin e muajit të sensibilizimit për sëmundjen e kancerit të gjirit, ministria e Shëndetësisë u ofron një mundësi të gjithave femrave të kryejnë kontroll mjekësor për dallimin e...
2300 pacientë në vit, në Reanimacionin e Kardiologjisë të QSUT
Në Ditën Botërore të Zemrës, Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu, vizitoi pavijonin e sapo rehabilituar të Reanimacionit të Kardiologjisë, në Qendrën...
30/09/2017
2300 pacientë në vit, në Reanimacionin e Kardiologjisë të QSUT
Në Ditën Botërore të Zemrës, Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu, vizitoi pavijonin e sapo rehabilituar të Reanimacionit të Kardiologjisë, në Qendrën...
“Qytetari dixhital”: Tymi i kërnackave dhe tallavaja, po sëmurin më keq pacientët në Sanatoriumin e Korçës
  Ish-kryeministri Sali Berisha, ka postuar një video në Facebook, të bërë në Sanatoriumin e Korçës nga një “qytertar dixhital”, ku tregon se brenda ambienteve të spiatlit...
18/09/2017
“Qytetari dixhital”: Tymi i kërnackave dhe tallavaja, po sëmurin më keq pacientët në Sanatoriumin e Korçës
  Ish-kryeministri Sali Berisha, ka postuar një video në Facebook, të bërë në Sanatoriumin e Korçës nga një “qytertar dixhital”, ku tregon se brenda ambienteve të spiatlit...
Manastirliu: Do ndërtohen 8 struktura të reja shëndetësore
Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu, gjatë prezantimit në Kuvend, theksoi se deri në vitin 2021 do të ndërtohen 8 struktura të reja shëndetësore në të...
14/09/2017
Manastirliu: Do ndërtohen 8 struktura të reja shëndetësore
Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu, gjatë prezantimit në Kuvend, theksoi se deri në vitin 2021 do të ndërtohen 8 struktura të reja shëndetësore në të...