Manastirliu në OKB: Masa për fuqizimin e grave dhe vajzave, me fokus gratë në zonat rurale
  Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale Ogerta Manastirliu po merr pjesë në sesionin e 62 të Komisionit për Statusin e Gruas, që po mbahet në Organizatwn e Kombeve të...
13/03/2018
Manastirliu në OKB: Masa për fuqizimin e grave dhe vajzave, me fokus gratë në zonat rurale
  Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale Ogerta Manastirliu po merr pjesë në sesionin e 62 të Komisionit për Statusin e Gruas, që po mbahet në Organizatwn e Kombeve të...
Shërbime shëndetësore falas për gratë e komunitetit rom dhe egjiptian
Në kuadër të nismave të ndërmarra nga Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale në muajin e grave, ministrja Ogerta Manastirliu vizitoi qendrën e gruas në Maternitetin...
08/03/2018
Shërbime shëndetësore falas për gratë e komunitetit rom dhe egjiptian
Në kuadër të nismave të ndërmarra nga Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale në muajin e grave, ministrja Ogerta Manastirliu vizitoi qendrën e gruas në Maternitetin...
8 Marsi – Veshkat dhe Shëndeti i Femrave
Në Ditën Botërore të Veshkave dhe Ditën Botërore të Femrës 2018, të cilat organizohen në të njëjtën ditë, jepet mundësia për të reflektuar mbi rëndësinë e shëndetit të femrave...
08/03/2018
8 Marsi – Veshkat dhe Shëndeti i Femrave
Në Ditën Botërore të Veshkave dhe Ditën Botërore të Femrës 2018, të cilat organizohen në të njëjtën ditë, jepet mundësia për të reflektuar mbi rëndësinë e shëndetit të femrave...
Kuvendi shqyrton ngritjen e Task Forcës Mjekësore Ballkanike
Parlamenti shqyrtoi marrëveshjen e vendeve të rajonit për të krijuar bashkarisht Task Forcën Mjekësore të Ballkanit. Kjo është një nismë e mbështetur nga SHBA dhe Norvegjia për t’u...
06/03/2018
Kuvendi shqyrton ngritjen e Task Forcës Mjekësore Ballkanike
Parlamenti shqyrtoi marrëveshjen e vendeve të rajonit për të krijuar bashkarisht Task Forcën Mjekësore të Ballkanit. Kjo është një nismë e mbështetur nga SHBA dhe Norvegjia për t’u...
900 persona me aftësi të kufizuar do të përfitojnë çdo vit karriket lëvizëse falas
Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale financon për herë të parë shërbimin për karriket me rrota   “Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ka nisur financimin...
03/03/2018
900 persona me aftësi të kufizuar do të përfitojnë çdo vit karriket lëvizëse falas
Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale financon për herë të parë shërbimin për karriket me rrota   “Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ka nisur financimin...
Ndihma ekonomike, MSHMS: Ata që kanë ankesa të riaplikojnë, opozita të mos abuzojë
Ministria fton qytetarët që kanë ankesa dhe ata që duan të riaplikojnë, ndërkohë që bën thirrje që të mos instrumentalizohet një skemë, e cila është nisur nga qeveria Berisha dhe...
03/03/2018
Ndihma ekonomike, MSHMS: Ata që kanë ankesa të riaplikojnë, opozita të mos abuzojë
Ministria fton qytetarët që kanë ankesa dhe ata që duan të riaplikojnë, ndërkohë që bën thirrje që të mos instrumentalizohet një skemë, e cila është nisur nga qeveria Berisha dhe...
3 Mars Dita Botёrore e Dёgjimit
  Dita Botёrore e Dёgjimit organizohet çdo vit nё 3 mars, pёr tё rritur ndёrgjegjёsimin e popullatёs lidhur me parandalimin e humbjes sё dёgjimit dhe shurdhёsisё nё mbarё...
03/03/2018
3 Mars Dita Botёrore e Dёgjimit
  Dita Botёrore e Dёgjimit organizohet çdo vit nё 3 mars, pёr tё rritur ndёrgjegjёsimin e popullatёs lidhur me parandalimin e humbjes sё dёgjimit dhe shurdhёsisё nё mbarё...
Vdekjet zbresin në moshat më të reja, dy shkaqet që po u marrin jetën shqiptarëve
  Përhapja e sëmundshmërisë dhe plakja e popullsisë ka rritur numrin total të jetëve të humbura në vitin 2017 me 844 persona ose 3.9 për qind, por sakaq është shfaqur një...
27/02/2018
Vdekjet zbresin në moshat më të reja, dy shkaqet që po u marrin jetën shqiptarëve
  Përhapja e sëmundshmërisë dhe plakja e popullsisë ka rritur numrin total të jetëve të humbura në vitin 2017 me 844 persona ose 3.9 për qind, por sakaq është shfaqur një...
Epidemia e fruthit, MSHMS: Vaksinohuni! 140000 vaksina për fëmijët dhe të lindurit në vitet ’80-‘90
        Organizata Botërore e Shëndetësisë raporton një katërfishim të rasteve me fruth në rajonin europian ku sëmundja ka prekur përreth 21,315 persona dhe ka shkaktuar 35...
26/02/2018
Epidemia e fruthit, MSHMS: Vaksinohuni! 140000 vaksina për fëmijët dhe të lindurit në vitet ’80-‘90
        Organizata Botërore e Shëndetësisë raporton një katërfishim të rasteve me fruth në rajonin europian ku sëmundja ka prekur përreth 21,315 persona dhe ka shkaktuar 35...