Rivaliteti TAP-Nabucco West, BE ka qëndruar neutrale
Leonard MITRO   Uroj që Zoti dhe fati të jetë me TAP! Ky është komenti që komisioneri i Bordit të Entit Rregullator të Energjisë, Shkëlqim Bozgo më përcolli në fund të kësaj...
10/07/2013
Rivaliteti TAP-Nabucco West, BE ka qëndruar neutrale
Leonard MITRO   Uroj që Zoti dhe fati të jetë me TAP! Ky është komenti që komisioneri i Bordit të Entit Rregullator të Energjisë, Shkëlqim Bozgo më përcolli në fund të kësaj...
Me sytë nga Azerbajxhani…
Leonard MITRO   12 vite më parë, qeveria shqiptare kërkonte medoemos të përfshihej në negociata me qeverinë greke për t’u bërë pjesë e një projekti që do të sillte gazin...
10/07/2013
Me sytë nga Azerbajxhani…
Leonard MITRO   12 vite më parë, qeveria shqiptare kërkonte medoemos të përfshihej në negociata me qeverinë greke për t’u bërë pjesë e një projekti që do të sillte gazin...
23 qershori dhe dilema e votës
Plator NESTURI   Pas tetë vjet qeverisje, për një vend si Shqipëria, që është ende në fazë transformimi si për konsolidimin e shtetit demokratik, ashtu dhe për kapjen e kohës...
09/07/2013
23 qershori dhe dilema e votës
Plator NESTURI   Pas tetë vjet qeverisje, për një vend si Shqipëria, që është ende në fazë transformimi si për konsolidimin e shtetit demokratik, ashtu dhe për kapjen e kohës...
Zgjedhjet parlamentare 2013 – lojtarët rradhiten në fushë, nis shahu politik
Skerdilajd ZAIMI   Partitë politike kanë zbardhur më në fund listën e tyre të kandidatëve për deputetë për zgjedhjet e 23 qershorit. Qytetarët shqiptarë kanë tashmë një...
09/07/2013
Zgjedhjet parlamentare 2013 – lojtarët rradhiten në fushë, nis shahu politik
Skerdilajd ZAIMI   Partitë politike kanë zbardhur më në fund listën e tyre të kandidatëve për deputetë për zgjedhjet e 23 qershorit. Qytetarët shqiptarë kanë tashmë një...
Demokracia e lapsit dhe e gomës
Leonard MITRO   Në 23 qershor do të thirremi në votë për të zgjedhur shumicën që do qeverisë vendin dhe 140 deputetët e parlamentit të ri. Është e natyrshme që pas 8 viteve...
09/07/2013
Demokracia e lapsit dhe e gomës
Leonard MITRO   Në 23 qershor do të thirremi në votë për të zgjedhur shumicën që do qeverisë vendin dhe 140 deputetët e parlamentit të ri. Është e natyrshme që pas 8 viteve...