Dedikimi i Ema Andreas për Kryeministrin Edi Rama
Aktorja e mirënjohur Ema Andrea i ka kushtuar një status në facebook Kryeministrit Edi Rama, në lidhje me ftesën që ky i fundit ka bërë për të gjithë artistët shqiptarë që jetojnë...
04/12/2013
Dedikimi i Ema Andreas për Kryeministrin Edi Rama
Aktorja e mirënjohur Ema Andrea i ka kushtuar një status në facebook Kryeministrit Edi Rama, në lidhje me ftesën që ky i fundit ka bërë për të gjithë artistët shqiptarë që jetojnë...
Analistët amerikanë shprehen mbi vendimin e Shqipërisë për armët kimike
Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE...
21/11/2013
Analistët amerikanë shprehen mbi vendimin e Shqipërisë për armët kimike
Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE...
“Mission impossible”
Ecejaket e Sekretarit Amerikan të Shtetit, John Kerry në Lindjen e Mesme dhe mësimet nga historia e negociatave izraeliano-palestineze   Vizita e fundit e Sekretarit amerikan të...
11/11/2013
“Mission impossible”
Ecejaket e Sekretarit Amerikan të Shtetit, John Kerry në Lindjen e Mesme dhe mësimet nga historia e negociatave izraeliano-palestineze   Vizita e fundit e Sekretarit amerikan të...
Crown Agents – Ballkani teknikisht nën kontrollin britanik?
Shumë është folur këto ditë në Shqipëri për një kontratë që Qeveria e sapoinstaluar Rama ka rakorduar me firmën “private” të së drejtës britanike, Crown Agents. Termat e...
08/11/2013
Crown Agents – Ballkani teknikisht nën kontrollin britanik?
Shumë është folur këto ditë në Shqipëri për një kontratë që Qeveria e sapoinstaluar Rama ka rakorduar me firmën “private” të së drejtës britanike, Crown Agents. Termat e...
Veshi i Madh i Amerikës
Ndërsa presidenti amerikan Barak Hossein Obama përgarit një ndërrim të ri kuajsh në shërbimet inteligjente amerikane, pas ndryshimeve substanciale në disa distrikte strategjikë...
23/10/2013
Veshi i Madh i Amerikës
Ndërsa presidenti amerikan Barak Hossein Obama përgarit një ndërrim të ri kuajsh në shërbimet inteligjente amerikane, pas ndryshimeve substanciale në disa distrikte strategjikë...
Iniciativë e lirë apo ndërhyrje e shtetit: Debati i sotëm në SHBA dhe ideologjizimi skajshëm i politikës ekonomike
Ndërprerja e pjesshme e veprimtarisë së qeverisë federale që filloi në SHBA më 1 tetor ka nxjerrë edhe një herë në pah mospajtimet e thella ideologjike ndërmjet dy partive kryesore lidhur...
17/10/2013
Iniciativë e lirë apo ndërhyrje e shtetit: Debati i sotëm në SHBA dhe ideologjizimi skajshëm i politikës ekonomike
Ndërprerja e pjesshme e veprimtarisë së qeverisë federale që filloi në SHBA më 1 tetor ka nxjerrë edhe një herë në pah mospajtimet e thella ideologjike ndërmjet dy partive kryesore lidhur...
“Revolucioni” i Bankës Botërore: do të zhdukim përfundimisht varfërinë
Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE...
14/10/2013
ATLASI ANATOMIK I KRYEMINISTRISË
Këto ditë të ndërrimit të stafetës në ekzekutiv, dy gjeste thelbësisht simbolike të qeverisë së re kanë tërhequr vëmendjen e publikut edhe ngaqë janë përcjellë bujshëm nga mediat:...
10/10/2013
ATLASI ANATOMIK I KRYEMINISTRISË
Këto ditë të ndërrimit të stafetës në ekzekutiv, dy gjeste thelbësisht simbolike të qeverisë së re kanë tërhequr vëmendjen e publikut edhe ngaqë janë përcjellë bujshëm nga mediat:...
Dy anët e medaljes së një ligji
Tashmë me 84 deputetë në parlament, deri më tani maxhoranca nuk e ka vënë në funksion forcën e kartonëve për ndryshime të ligjeve, madje nuk ka ende ndonjë projekt të shprehur se në...
09/10/2013
Dy anët e medaljes së një ligji
Tashmë me 84 deputetë në parlament, deri më tani maxhoranca nuk e ka vënë në funksion forcën e kartonëve për ndryshime të ligjeve, madje nuk ka ende ndonjë projekt të shprehur se në...