Toyota së shpejti me makinë fluturuese
“Toyota” do të mbështesë një grup inxhinierësh për projektin e një makinë fluturuese. Ajo do të financojë me 354.000 dollarë grupin Kartivator që vepron jashtë qytetit të...
15/05/2017
Toyota së shpejti me makinë fluturuese
“Toyota” do të mbështesë një grup inxhinierësh për projektin e një makinë fluturuese. Ajo do të financojë me 354.000 dollarë grupin Kartivator që vepron jashtë qytetit të...
Paris, drynat e dashurisë në ankand për të ndihmuar refugjatët
Rreth një milion dryna të dashurisë, që mijëra të dashuruar kishin vendosur në ura të ndryshme mbi lumin Sennë, do të nxirren në ankand në 13 maj dhe të ardhurat e mbledhura nga shitja e...
11/05/2017
Paris, drynat e dashurisë në ankand për të ndihmuar refugjatët
Rreth një milion dryna të dashurisë, që mijëra të dashuruar kishin vendosur në ura të ndryshme mbi lumin Sennë, do të nxirren në ankand në 13 maj dhe të ardhurat e mbledhura nga shitja e...
Avioni i parë “Made in China”
Avioni i parë i prodhuar në Kinë ka përfunduar fluturimin  e tij të parë, duke sfiduar kështu kompanitë prestigjioze si “Boeing” dhe “Airbus”. Pas 90 minutave në ajër, avioni më i...
09/05/2017
Avioni i parë “Made in China”
Avioni i parë i prodhuar në Kinë ka përfunduar fluturimin  e tij të parë, duke sfiduar kështu kompanitë prestigjioze si “Boeing” dhe “Airbus”. Pas 90 minutave në ajër, avioni më i...
Planet për ndërtimin e Bibliotekës së Barak Obamës
Ish Presidenti Barack Obama dhe bashkëshortja e tij Michelle bënë të njohur planet për bibliotekën dhe muzeun presidencial që do të ndërtohen në Çikago, në pjesën jugore të qytetit. Mes...
05/05/2017
Planet për ndërtimin e Bibliotekës së Barak Obamës
Ish Presidenti Barack Obama dhe bashkëshortja e tij Michelle bënë të njohur planet për bibliotekën dhe muzeun presidencial që do të ndërtohen në Çikago, në pjesën jugore të qytetit. Mes...
Rekordi shqiptar promovohet në faqen zyrtare Guinness World Records
  Dy mijë e shtatëmbëdhjetë nxënës të shkollave 9-vjeçare në kryeqytet dhe gjashtë mijë të tjerë nga rrethet, të cilët thyen rekordin “Guinness Cup Song Albania” më 25...
24/04/2017
Rekordi shqiptar promovohet në faqen zyrtare Guinness World Records
  Dy mijë e shtatëmbëdhjetë nxënës të shkollave 9-vjeçare në kryeqytet dhe gjashtë mijë të tjerë nga rrethet, të cilët thyen rekordin “Guinness Cup Song Albania” më 25...
Nexhmije Hoxha dedikim për Rezarta Shkurtën: Të dua fort
Bashkëshortja e diktatorit Enver Hoxha, Nexhmije Hoxha bën një dedikim të ndjerë për nusen e nipit të saj, Ermal Hoxha. Në hyrjen e një libri, ajo ka shkruar për Rezarta Shkurtën një...
24/04/2017
Nexhmije Hoxha dedikim për Rezarta Shkurtën: Të dua fort
Bashkëshortja e diktatorit Enver Hoxha, Nexhmije Hoxha bën një dedikim të ndjerë për nusen e nipit të saj, Ermal Hoxha. Në hyrjen e një libri, ajo ka shkruar për Rezarta Shkurtën një...
Kur teknologjia e vjetër bëhet prirja e re
  Të lindurit në moshën dixhitale kanë pak gjasa të kenë përjetuar magjinë e gramafonit. Por kjo teknologji 150 vjeçare, po përjeton një ringjallje në mbarë botën. Materiali në...
18/04/2017
Kur teknologjia e vjetër bëhet prirja e re
  Të lindurit në moshën dixhitale kanë pak gjasa të kenë përjetuar magjinë e gramafonit. Por kjo teknologji 150 vjeçare, po përjeton një ringjallje në mbarë botën. Materiali në...
Ky ësht ë ishulli ku ka më shumë mace se njerëz
  Një ushtri macesh të egra sundon në një ishull të largët në jug të Japonisë. Macet janë të shumta në numër, ato jetojnë rreth një fshati peshkimi, në shtëpi të...
18/04/2017
Ky ësht ë ishulli ku ka më shumë mace se njerëz
  Një ushtri macesh të egra sundon në një ishull të largët në jug të Japonisë. Macet janë të shumta në numër, ato jetojnë rreth një fshati peshkimi, në shtëpi të...
Së shpejti në treg Samsung Galaxy 8
Kompania Samsung paraqiti për publikun telefonin më të ri të saj, Galaxy S8, i cili do të dalë në shitje nga data 21 prill. Telefoni është oferta e parë e lëshuar nga kompania e Koresë...
17/04/2017
Së shpejti në treg Samsung Galaxy 8
Kompania Samsung paraqiti për publikun telefonin më të ri të saj, Galaxy S8, i cili do të dalë në shitje nga data 21 prill. Telefoni është oferta e parë e lëshuar nga kompania e Koresë...