Tendencat e modës “Dimër 2013-2014”
Moda e dimrit 2013-2014, tashmë ka filluar të shfaqet nëper pasarelat e markave më të njohura dhe më të rafinuara të modës, ku mund të shihen që tani se cilat janë tendencat që do...
13/09/2013
Tendencat e modës “Dimër 2013-2014”
Moda e dimrit 2013-2014, tashmë ka filluar të shfaqet nëper pasarelat e markave më të njohura dhe më të rafinuara të modës, ku mund të shihen që tani se cilat janë tendencat që do...
Edhe … sporti mund të jetë një modë?
Vitet e fundit, shumë njerëz të cilët praktikonin dikur disiplina të tilla si boksin, jiu jitsu-n, xhudon, muhay tahy-n, kanë kaluar në një sport të ri, të quajtur” MMA”, i njohur...
10/09/2013
Edhe … sporti mund të jetë një modë?
Vitet e fundit, shumë njerëz të cilët praktikonin dikur disiplina të tilla si boksin, jiu jitsu-n, xhudon, muhay tahy-n, kanë kaluar në një sport të ri, të quajtur” MMA”, i njohur...
Origjina … dhe tendencat e tyre… Lindja e mokasinove
Përherë, këpucët e llojit mokasino, por edhe xhinset blu, janë gjendur nëpër dollapët tanë. Edhe pse në periudha të caktuara, ato duket se i lëmë mënjanë e pastaj i përdorim sërish...
06/09/2013
Origjina … dhe tendencat e tyre… Lindja e mokasinove
Përherë, këpucët e llojit mokasino, por edhe xhinset blu, janë gjendur nëpër dollapët tanë. Edhe pse në periudha të caktuara, ato duket se i lëmë mënjanë e pastaj i përdorim sërish...
Social network … – Apo thjesht një modë ?
Luca Caruso Një Social network i bërë shumë i modës, është tashmë “Instagram”, i cili është një aplikacion për iPhone, veçanërisht tërheqës dhe përfshirës. Ai bën të mundur...
28/08/2013
Social network … – Apo thjesht një modë ?
Luca Caruso Një Social network i bërë shumë i modës, është tashmë “Instagram”, i cili është një aplikacion për iPhone, veçanërisht tërheqës dhe përfshirës. Ai bën të mundur...
Dj? Pasion apo modë?!
Nga Luca CARUSO   Para së gjithash, për ata të cilët nuk e dinë se cilët janë DJ: “Disc Jockey”, ose DJ, është një artist i cili merret me përzierjen dhe përshtatjen e...
28/08/2013
Dj? Pasion apo modë?!
Nga Luca CARUSO   Para së gjithash, për ata të cilët nuk e dinë se cilët janë DJ: “Disc Jockey”, ose DJ, është një artist i cili merret me përzierjen dhe përshtatjen e...
Nicolai Lilin
Luca CARUSO I njohur mbi librin i tij mbi edukimin siberian, ai u bë i famshëm gjatë këtij viti edhe me daljen në kinema të filmit përmes të cilit, Nicolai rrëfen  historinë e...
04/08/2013
Nicolai Lilin
Luca CARUSO I njohur mbi librin i tij mbi edukimin siberian, ai u bë i famshëm gjatë këtij viti edhe me daljen në kinema të filmit përmes të cilit, Nicolai rrëfen  historinë e...
LISTIMI/ 9 Shtëpitë më të shtrenjta në botë
Luca CARUSO Moda për të pasurit, duket se është diçka tjetër: Të jesh gjithmonë në nivelin më të lartë në çdo gjë kundrejt rivalëve. Një gjë e tillë përshembull, është edhe...
04/08/2013
LISTIMI/ 9 Shtëpitë më të shtrenjta në botë
Luca CARUSO Moda për të pasurit, duket se është diçka tjetër: Të jesh gjithmonë në nivelin më të lartë në çdo gjë kundrejt rivalëve. Një gjë e tillë përshembull, është edhe...
Tatuazhet? Prej shumë vitesh, janë modë
Luca CARUSO Tatuazhet? Tashmë, janë kthyer në modë. Ndërsa prej vitesh, njerëzit kryejnë vizatime me ose pa kuptime mbi trupin e tyre. Por dikur nuk ka qenë kështu. Njerëzit me tatuazhe...
04/08/2013
Tatuazhet? Prej shumë vitesh, janë modë
Luca CARUSO Tatuazhet? Tashmë, janë kthyer në modë. Ndërsa prej vitesh, njerëzit kryejnë vizatime me ose pa kuptime mbi trupin e tyre. Por dikur nuk ka qenë kështu. Njerëzit me tatuazhe...