Moda e të rinjve 20-30 vjeçarë, aksesorët trendy të një jetese me stil
Luca CARUSO Ajo është një rrymë që ndjek stilin dhe mënyrën e të qenit. Mbetet e bukur moda e lartë, e krijuar nga stilistët e mëdhenj, por nuk është e arritshme dhe sidomos, e...
26/07/2013
Moda e të rinjve 20-30 vjeçarë, aksesorët trendy të një jetese me stil
Luca CARUSO Ajo është një rrymë që ndjek stilin dhe mënyrën e të qenit. Mbetet e bukur moda e lartë, e krijuar nga stilistët e mëdhenj, por nuk është e arritshme dhe sidomos, e...