Pamela Prati, 55 vjeçarja më seksi e Italisë (foto)
E bukur, sensuale, provokuese, por kurrë vulgare. Kjo është showgirl-ja italiane, Pamela Prati, e cila edhe pse në moshën 55-vjecari ruan ende linjat e sa të mrekullueshme dhe seksi. “Në...
19/11/2013
Pamela Prati, 55 vjeçarja më seksi e Italisë (foto)
E bukur, sensuale, provokuese, por kurrë vulgare. Kjo është showgirl-ja italiane, Pamela Prati, e cila edhe pse në moshën 55-vjecari ruan ende linjat e sa të mrekullueshme dhe seksi. “Në...
Apple dhe Samsung rikthehen përsëri në gjykatë
Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE...
13/11/2013
Apple dhe Samsung rikthehen përsëri në gjykatë
Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE...
Kompjuteri nën lëkurë
Shpikjet më të fundit të teknologjisë kanë bërë që një biohacker të instalojë një kompjuter poshtë lëkurës së njeriut. Kjo është cilësuar si një teknologji vunerabël e kohëve...
13/11/2013
Kompjuteri nën lëkurë
Shpikjet më të fundit të teknologjisë kanë bërë që një biohacker të instalojë një kompjuter poshtë lëkurës së njeriut. Kjo është cilësuar si një teknologji vunerabël e kohëve...
iPhone-termometër që parashikon temperaturën e njeriut
Një iPhone i ri mund t’i lajmërojë prindërit në qoftë se fëmijët e tyre kanë temperaturë të lartë si dhe i udhëzon ata për një sërë simptomash. Zbulimi më i ri i teknologjisë...
13/11/2013
iPhone-termometër që parashikon temperaturën e njeriut
Një iPhone i ri mund t’i lajmërojë prindërit në qoftë se fëmijët e tyre kanë temperaturë të lartë si dhe i udhëzon ata për një sërë simptomash. Zbulimi më i ri i teknologjisë...
Tendencë, jo vetëm modë
Moda, ose më mirë stili, nuk përfshin vetëm rroba apo aksesorë, por është gjithçka që përgjatë viteve bëhet, vishet e përdoret. Që nga mobiljet me të cilat ju kompletoni shtëpinë...
12/11/2013
Tendencë, jo vetëm modë
Moda, ose më mirë stili, nuk përfshin vetëm rroba apo aksesorë, por është gjithçka që përgjatë viteve bëhet, vishet e përdoret. Që nga mobiljet me të cilat ju kompletoni shtëpinë...
Atëherë dhe tani, si kanë ndryshuar Vip-at (14 foto)
Ato mund të jenë ndër ikonat e Hollywood dhe botës së showbiz, por edhe ato të bukurat e ekraneve ndryshojnë me kalimin e viteve. Ka nga ato që plaken ashtu si ka dhe nga ato që...
12/11/2013
Atëherë dhe tani, si kanë ndryshuar Vip-at (14 foto)
Ato mund të jenë ndër ikonat e Hollywood dhe botës së showbiz, por edhe ato të bukurat e ekraneve ndryshojnë me kalimin e viteve. Ka nga ato që plaken ashtu si ka dhe nga ato që...
Chiara Biasi në Itali, njësoj si Nick Wooste në Londër
Duke folur për botën femërore, Chiara Biasi në Itali, është njësoj si Nick Wooste në Londër për botën mashkullore. Kështu, Chiara Biasi, e cila së fundmi ka qenë në kopertinën e...
11/11/2013
Chiara Biasi në Itali, njësoj si Nick Wooste në Londër
Duke folur për botën femërore, Chiara Biasi në Itali, është njësoj si Nick Wooste në Londër për botën mashkullore. Kështu, Chiara Biasi, e cila së fundmi ka qenë në kopertinën e...