Tunizi, ministri i Shëndetësisë vdes në maratonën e kancerit nga infarkti
  Ministri i Shëndetësisë së Tunizisë ka humbur jetën pas një infarkti në zemër kur po merrte pjesë në maratonën e bamirësisë për luftën ndaj kancerit. “Slim Chaker, 56...
10/10/2017
Tunizi, ministri i Shëndetësisë vdes në maratonën e kancerit nga infarkti
  Ministri i Shëndetësisë së Tunizisë ka humbur jetën pas një infarkti në zemër kur po merrte pjesë në maratonën e bamirësisë për luftën ndaj kancerit. “Slim Chaker, 56...
WhatsApp vjen me risi në dërgimin e mesazheve
Përditësimi i ri që po sjell Whatsapp me siguri do ju pëlqejë. Sa herë ju ka ndodhur të jeni penduar për një mesazh që keni dërguar? Me siguri shumë herë. Mirëpo WhatsApp e ka...
14/09/2017
WhatsApp vjen me risi në dërgimin e mesazheve
Përditësimi i ri që po sjell Whatsapp me siguri do ju pëlqejë. Sa herë ju ka ndodhur të jeni penduar për një mesazh që keni dërguar? Me siguri shumë herë. Mirëpo WhatsApp e ka...
Sot, eklipsi i rrallë i hënës
  Një spektakël madhështor i eklipsit të hënës do të ndodhë sonte menjëherë pas perëndimit të diellit. NASA lajmëron se eklipsi do të jetë i dukshëm nga një pjesë në...
07/08/2017
Sot, eklipsi i rrallë i hënës
  Një spektakël madhështor i eklipsit të hënës do të ndodhë sonte menjëherë pas perëndimit të diellit. NASA lajmëron se eklipsi do të jetë i dukshëm nga një pjesë në...
Aeroportet më të rrezikshëm në botë
Në kushtet e udhëtimit të distancave të gjata, fluturimi në një avion është mënyra më e shpejtë dhe më e lehtë për të arritur në destinacionin tuaj. Problemi i vetëm është se...
22/07/2017
Aeroportet më të rrezikshëm në botë
Në kushtet e udhëtimit të distancave të gjata, fluturimi në një avion është mënyra më e shpejtë dhe më e lehtë për të arritur në destinacionin tuaj. Problemi i vetëm është se...
Shtyhet dalja në treg e iPhone 8, probleme me sensorët 3D dhe karikimin me WIFI
iPhone 8 është smartphone më i pritur nga përdouesit por dalja në treg mund të vonohet për shkak të problemeve me softwarin. Produkti më i ri i Apple ka dhënë probleme me softwaret...
20/07/2017
Shtyhet dalja në treg e iPhone 8, probleme me sensorët 3D dhe karikimin me WIFI
iPhone 8 është smartphone më i pritur nga përdouesit por dalja në treg mund të vonohet për shkak të problemeve me softwarin. Produkti më i ri i Apple ka dhënë probleme me softwaret...
Kultura shkatërruese e të qënit “politikisht korrekt”
Është stinë verore dhe të shumtë janë frekuentuesit e lokaleve, diskotekave, pub-eve, bareve në mjedise të hapur, konceteve dhe spektakleve masivë, etj.. Në shumë nga këto mjedise,...
18/07/2017
Kultura shkatërruese e të qënit “politikisht korrekt”
Është stinë verore dhe të shumtë janë frekuentuesit e lokaleve, diskotekave, pub-eve, bareve në mjedise të hapur, konceteve dhe spektakleve masivë, etj.. Në shumë nga këto mjedise,...
Ushtria franceze stërvit shqiponja kundër sulmeve me dron (video)
Të shqetësuar nga kërcënimet në rritje të dronëve për sulme terroriste apo spiunazhi, ushtria franceze po shqyrton të gjitha mundësitë e mbrojtjes. Prej gjashtë muajsh, në bazën e...
16/07/2017
Ushtria franceze stërvit shqiponja kundër sulmeve me dron (video)
Të shqetësuar nga kërcënimet në rritje të dronëve për sulme terroriste apo spiunazhi, ushtria franceze po shqyrton të gjitha mundësitë e mbrojtjes. Prej gjashtë muajsh, në bazën e...
Trump flirton me gazetaren irlandeze në Zyrën Ovale
Flirt gjatë një telefonate diplomatike në Zyrën Ovale nuk është për të gjithë. Presidenti Donald Trump po fliste në telefon me kryeministrin irlandez, teksa një moment ai ka ndëprerë...
29/06/2017
Trump flirton me gazetaren irlandeze në Zyrën Ovale
Flirt gjatë një telefonate diplomatike në Zyrën Ovale nuk është për të gjithë. Presidenti Donald Trump po fliste në telefon me kryeministrin irlandez, teksa një moment ai ka ndëprerë...
Google nxjerr program kundër vulgaritetit në mediat online
  Një software i ri filialit të Google, "Jigsaw" identifikon shpejt komentet me gjuhë urrejtjeje në internet. Programi “Perspective“ mund të lehtësojë vërtet punën e mediave, por...
27/06/2017
Google nxjerr program kundër vulgaritetit në mediat online
  Një software i ri filialit të Google, "Jigsaw" identifikon shpejt komentet me gjuhë urrejtjeje në internet. Programi “Perspective“ mund të lehtësojë vërtet punën e mediave, por...