Kryetari i Kuvendit nuk zgjidhet as në raundin e katërt
  Ka dështuar për të katërtën herë zgjedhja e kryetarit të ri të Kosovës. Shkak, si tre herët e tjera, ishte mospjesëmarrja e koalicionit fitues PAN, i cili ka të drejtën e...
15/08/2017
Kryetari i Kuvendit nuk zgjidhet as në raundin e katërt
  Ka dështuar për të katërtën herë zgjedhja e kryetarit të ri të Kosovës. Shkak, si tre herët e tjera, ishte mospjesëmarrja e koalicionit fitues PAN, i cili ka të drejtën e...
Dështon sërish zgjedhja e kryetarit të Kuvendit
Kuvendi i Kosovës, edhe sot gjatë vazhdimit të seancës konstituive, nuk ka arritur të procedojë me zgjedhjen e kryetarit dhe nënkryetarëve. Ftesës për vazhdimin e seancës nga koalicioni...
10/08/2017
Dështon sërish zgjedhja e kryetarit të Kuvendit
Kuvendi i Kosovës, edhe sot gjatë vazhdimit të seancës konstituive, nuk ka arritur të procedojë me zgjedhjen e kryetarit dhe nënkryetarëve. Ftesës për vazhdimin e seancës nga koalicioni...
Mikullovci thërret të enjten vazhdimin e seancës konstituive
Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Adem Mikullovçi në cilësinë e kryesuesit të seancës konstituive të Kuvendit ka caktuar vazhdimin e kësaj seancës për të enjten në orën 10:00. Në...
07/08/2017
Mikullovci thërret të enjten vazhdimin e seancës konstituive
Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Adem Mikullovçi në cilësinë e kryesuesit të seancës konstituive të Kuvendit ka caktuar vazhdimin e kësaj seancës për të enjten në orën 10:00. Në...
Betohen deputetët e parlamentit të Kosovës – dështojnë të zgjedhin kryetarin
Kuvendi i Kosovës ka mbajtur sot mbledhjen konstituive të Legjislaturës së VI, e dalë nga zgjedhjet e 11 qershorit. Kjo, mbledhje, e cila ka nisur pa pjesëmarrjen e koalicionit PAN, si...
03/08/2017
Betohen deputetët e parlamentit të Kosovës – dështojnë të zgjedhin kryetarin
Kuvendi i Kosovës ka mbajtur sot mbledhjen konstituive të Legjislaturës së VI, e dalë nga zgjedhjet e 11 qershorit. Kjo, mbledhje, e cila ka nisur pa pjesëmarrjen e koalicionit PAN, si...
Prishtinë – Diskutohet për çmimet referente mes Kosovës dhe Shqipërisë
Përfaqësues të qeverive të Kosovës dhe Shqipërisë do takohen sot në Prishtinë për çështjen e çmimeve referente si dhe të tjera që janë pjesë e marrëveshjeve të dy vendeve. Në...
24/07/2017
Prishtinë – Diskutohet për çmimet referente mes Kosovës dhe Shqipërisë
Përfaqësues të qeverive të Kosovës dhe Shqipërisë do takohen sot në Prishtinë për çështjen e çmimeve referente si dhe të tjera që janë pjesë e marrëveshjeve të dy vendeve. Në...
Kosova këtë vit përfaqësohet në Panairin Ndërkombëtar të Artit në Paris
Republika e Kosovës këtë vit do të jetë pjesë e FIAC – Panairit Ndërkombëtar të Artit në Paris. Nga data 19 deri më 22 tetor, 30-të shtete do të dërgojnë artistët e tyre në këtë...
22/07/2017
Kosova këtë vit përfaqësohet në Panairin Ndërkombëtar të Artit në Paris
Republika e Kosovës këtë vit do të jetë pjesë e FIAC – Panairit Ndërkombëtar të Artit në Paris. Nga data 19 deri më 22 tetor, 30-të shtete do të dërgojnë artistët e tyre në këtë...
Prishtina hap tregun e luleve
  Komuna e Prishtinës hapi sot tregun e luleve në sheshin "Skenderbeu". Ky treg është i pari i këtij lloji, dhe iu ofron mundësi prodhuesve që t'i shesin lulet e tyre në një...
04/07/2017
Prishtina hap tregun e luleve
  Komuna e Prishtinës hapi sot tregun e luleve në sheshin "Skenderbeu". Ky treg është i pari i këtij lloji, dhe iu ofron mundësi prodhuesve që t'i shesin lulet e tyre në një...
Thaçi takon Vuçiç: Fillon fazë e re në dialogun Kosovë-Serbi
  Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi mori pjesë sot në takimin e përbashkët me Presidentin e Serbisë, Aleksander Vuçiç dhe përfaqësuesën e lartë e Punëve të Jashtme dhe...
03/07/2017
Thaçi takon Vuçiç: Fillon fazë e re në dialogun Kosovë-Serbi
  Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi mori pjesë sot në takimin e përbashkët me Presidentin e Serbisë, Aleksander Vuçiç dhe përfaqësuesën e lartë e Punëve të Jashtme dhe...
Trafik ndërkombëtar armësh – Policia e Kosovës dhe DEA, arrestojnë 10 persona në Kosovë dhe New York
  Pas hetimeve tremujore, Policia e Kosovës, Drejtoria për Hetimin e Trafikimit me Narkotikë në bashkëpunim me Agjencinë amerikane për luftën kundër drogës (DEA), ka realizuar tri...
29/06/2017
Trafik ndërkombëtar armësh – Policia e Kosovës dhe DEA, arrestojnë 10 persona në Kosovë dhe New York
  Pas hetimeve tremujore, Policia e Kosovës, Drejtoria për Hetimin e Trafikimit me Narkotikë në bashkëpunim me Agjencinë amerikane për luftën kundër drogës (DEA), ka realizuar tri...