Zbatohet marrëveshja për gjykatat në veriun e Kosovës
Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi, dekretoi sot emërimin e 40 gjykatësve dhe 13 prokurorëve të rinj që do të punojnë në institucionet e drejtësisë në veriun e banuar me shumicë...
24/10/2017
Zbatohet marrëveshja për gjykatat në veriun e Kosovës
Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi, dekretoi sot emërimin e 40 gjykatësve dhe 13 prokurorëve të rinj që do të punojnë në institucionet e drejtësisë në veriun e banuar me shumicë...
Zgjedhjet lokale në Kosovë, rezultatet paraprake
Në bazë të rezultateve paraprake të Komisionit Qëndror të Zgjedhjeve të Kosovës të publikuara online, shumica e komunave të mëdha do të shkojnë në balotazh për zgjedhjen e kryetarëve...
23/10/2017
Zgjedhjet lokale në Kosovë, rezultatet paraprake
Në bazë të rezultateve paraprake të Komisionit Qëndror të Zgjedhjeve të Kosovës të publikuara online, shumica e komunave të mëdha do të shkojnë në balotazh për zgjedhjen e kryetarëve...
Ahmeti prezanton projektin për tregjet e Prishtinës
Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, prezantoi prjektin për tregjet. Për dy tregje, Ahmeti ka vendosur edhe vitet se kur do ti rregullojë, ndërsa për dy tjerat ka thënë se do...
24/09/2017
Ahmeti prezanton projektin për tregjet e Prishtinës
Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, prezantoi prjektin për tregjet. Për dy tregje, Ahmeti ka vendosur edhe vitet se kur do ti rregullojë, ndërsa për dy tjerat ka thënë se do...
Pacolli në takimin e vendeve të Kartës së Adriatikut: Kosova duhet të bëhet anëtare e plotë
  Zëvendës Kryeministri i Parë dhe Ministri i Jashtëm i Republikës së Kosovës, Behgjet Pacolli, mori pjesë në takimin e Ministriave të Jashtëm të vendeve anëtare të Kartës së...
24/09/2017
Pacolli në takimin e vendeve të Kartës së Adriatikut: Kosova duhet të bëhet anëtare e plotë
  Zëvendës Kryeministri i Parë dhe Ministri i Jashtëm i Republikës së Kosovës, Behgjet Pacolli, mori pjesë në takimin e Ministriave të Jashtëm të vendeve anëtare të Kartës së...
Muzeu i Kosovës bëhet me ekspozitë të përhershme në 10 vjetorin e Pavarësisë
Muzeu i Kosovës do të bëhet me ekspozitë të përhershme. Konceptin e saj, grupi punuës i kryesuar nga profesori Gazmend Rizaj, ia prezantoi ministrit të Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim...
22/09/2017
Muzeu i Kosovës bëhet me ekspozitë të përhershme në 10 vjetorin e Pavarësisë
Muzeu i Kosovës do të bëhet me ekspozitë të përhershme. Konceptin e saj, grupi punuës i kryesuar nga profesori Gazmend Rizaj, ia prezantoi ministrit të Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim...
Mbledhja e parë e qeverisë, Haradinaj: Mos fajësoni pararendësit, të ecim përpara
Nën drejtimin e kryeministrit Ramush Haradinaj, kabineti i ri qeveritar i Republikës së Kosovës, ka zhvilluar mbledhjen e parë të rregullt, në të cilën është bërë konstituimi i Qeverisë...
14/09/2017
Mbledhja e parë e qeverisë, Haradinaj: Mos fajësoni pararendësit, të ecim përpara
Nën drejtimin e kryeministrit Ramush Haradinaj, kabineti i ri qeveritar i Republikës së Kosovës, ka zhvilluar mbledhjen e parë të rregullt, në të cilën është bërë konstituimi i Qeverisë...
Presidenti mandaton Ramush Haradinajn për formimin e Qeverisë
Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi mandaton Ramush Haradinajn për formimin e Qeverisë së re. Në një postim në rrjetet sociale, Thaçi deklaron se ka pranuar propozimin nga koalicioni fitues...
08/09/2017
Presidenti mandaton Ramush Haradinajn për formimin e Qeverisë
Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi mandaton Ramush Haradinajn për formimin e Qeverisë së re. Në një postim në rrjetet sociale, Thaçi deklaron se ka pranuar propozimin nga koalicioni fitues...
Kadri Veseli rizgjidhet kryetar i parlamentit të Kosovës
Parlamenti i Kosovës, zgjodhi me 62 vota për dhe 52 kundër kryetarin e parlamentit, duke përmbyllur seancën konstituive e cila filloi më 3 gusht, por u zgjat për shkak të mungesës së votave...
08/09/2017
Kadri Veseli rizgjidhet kryetar i parlamentit të Kosovës
Parlamenti i Kosovës, zgjodhi me 62 vota për dhe 52 kundër kryetarin e parlamentit, duke përmbyllur seancën konstituive e cila filloi më 3 gusht, por u zgjat për shkak të mungesës së votave...
Arrihet marrëveshje e re koalicioni PAN-AKR
Koalicionit PAN iu bashkua edhe Aleanca Kosova e Re (AKR) e biznesmenit Behxhet Pacolli. Kjo pritet të shënojë edhe zhbllokimin e ngërçit politik, zgjedhjen e Kryetarit të Kuvendit dhe...
04/09/2017
Arrihet marrëveshje e re koalicioni PAN-AKR
Koalicionit PAN iu bashkua edhe Aleanca Kosova e Re (AKR) e biznesmenit Behxhet Pacolli. Kjo pritet të shënojë edhe zhbllokimin e ngërçit politik, zgjedhjen e Kryetarit të Kuvendit dhe...