Kthesa e “papritur” dhe anullimi i parcelës 12
Më 16 nëntor të 2010-ës, ish-Kryetari i bashkisë së Tiranës, Edi Rama u “betua” në prani të bashkëshortes së tij të re, Linda Basha se do të bënte realitet atë që Komuniteti...
26/07/2013
Kthesa e “papritur” dhe anullimi i parcelës 12
Më 16 nëntor të 2010-ës, ish-Kryetari i bashkisë së Tiranës, Edi Rama u “betua” në prani të bashkëshortes së tij të re, Linda Basha se do të bënte realitet atë që Komuniteti...
Projekti i frustruar i Xhamisë së Re
Leonard MITRO Intervistë me Sazan Gurin Ambientalist, Pedagog dhe aktivist i mbrojtjes së Mjedisit Ndonëse i afeksionuar me mjedisin dhe me atë që ai e quan fizikë ekologjike...
26/07/2013
Projekti i frustruar i Xhamisë së Re
Leonard MITRO Intervistë me Sazan Gurin Ambientalist, Pedagog dhe aktivist i mbrojtjes së Mjedisit Ndonëse i afeksionuar me mjedisin dhe me atë që ai e quan fizikë ekologjike...
“Roli i Ballkanit, vendimtar për Italinë dhe Evropën”
Eglantina NASI Intervistë me Marta Dassù Zëvendës-ministrja Italiane e Punëve të Jashtme   Bashkimi Evropian është duke parë gjithmonë e më shumë drejt Lindjes,...
26/07/2013
“Roli i Ballkanit, vendimtar për Italinë dhe Evropën”
Eglantina NASI Intervistë me Marta Dassù Zëvendës-ministrja Italiane e Punëve të Jashtme   Bashkimi Evropian është duke parë gjithmonë e më shumë drejt Lindjes,...
“Pronat, premtimi që përsëritet në çdo fushatë elektorale”
Për ish-pronarët premtimet për zgjidhjen e problematikës së tyre nuk janë të reja.  Anëtari i Kryesisë së shoqatës së ish-pronarëve “Pronësi me Drejtësi”, Myrshit Vorpsi, thotë...
19/07/2013
“Pronat, premtimi që përsëritet në çdo fushatë elektorale”
Për ish-pronarët premtimet për zgjidhjen e problematikës së tyre nuk janë të reja.  Anëtari i Kryesisë së shoqatës së ish-pronarëve “Pronësi me Drejtësi”, Myrshit Vorpsi, thotë...
Kosova e kërcënuar nga influencat turko-arabe
Intervistë me Eqrem Zenelaj Këshilltar i kryeministrit të Kosovës, Hashim Thaçi dhe Profesor i të drejtës publike Leonard MITRO Qeveria e Kosovës është e shqetësuar për atë...
19/07/2013
Kosova e kërcënuar nga influencat turko-arabe
Intervistë me Eqrem Zenelaj Këshilltar i kryeministrit të Kosovës, Hashim Thaçi dhe Profesor i të drejtës publike Leonard MITRO Qeveria e Kosovës është e shqetësuar për atë...
Rreziku i “listës së zezë të Shengenit”
Intervistë me Eurodeputeten, Tanja Fajon Fjalën e fundit për mekanizmin mbrojtës e ka Këshilli i BE-së e jo Parlamenti Europian. Pezullimi i regjimit pa viza, që është në procedurë, do...
13/07/2013
Rreziku i “listës së zezë të Shengenit”
Intervistë me Eurodeputeten, Tanja Fajon Fjalën e fundit për mekanizmin mbrojtës e ka Këshilli i BE-së e jo Parlamenti Europian. Pezullimi i regjimit pa viza, që është në procedurë, do...
Anullimi i koncesioneve, mesazh jo i mirë për investitorët
Intervistë me Luan Bregasin, president i "Bussines Albania" Kërkesa e vetme që një biznes ka ndaj shtetit është që ai t’i qëndrojë korrekt kontratës dhe të ofrojë kosto të ulta për...
13/07/2013
Anullimi i koncesioneve, mesazh jo i mirë për investitorët
Intervistë me Luan Bregasin, president i "Bussines Albania" Kërkesa e vetme që një biznes ka ndaj shtetit është që ai t’i qëndrojë korrekt kontratës dhe të ofrojë kosto të ulta për...
Greqia dhe Shqipëria: Ngërçet mund të kthehen në bashkëpunim
Niko AGO   Intervistë me Kristoforos Kasdaglis Shkrimtar, Gazetar, Analist ekonomik në Greqi Kristoforos Kasdaglis, është nga personat e pakët që flasin me kreun e partisë...
10/07/2013
Greqia dhe Shqipëria: Ngërçet mund të kthehen në bashkëpunim
Niko AGO   Intervistë me Kristoforos Kasdaglis Shkrimtar, Gazetar, Analist ekonomik në Greqi Kristoforos Kasdaglis, është nga personat e pakët që flasin me kreun e partisë...
Rivaliteti TAP-Nabucco West, BE ka qëndruar neutrale
Leonard MITRO   Uroj që Zoti dhe fati të jetë me TAP! Ky është komenti që komisioneri i Bordit të Entit Rregullator të Energjisë, Shkëlqim Bozgo më përcolli në fund të kësaj...
10/07/2013
Rivaliteti TAP-Nabucco West, BE ka qëndruar neutrale
Leonard MITRO   Uroj që Zoti dhe fati të jetë me TAP! Ky është komenti që komisioneri i Bordit të Entit Rregullator të Energjisë, Shkëlqim Bozgo më përcolli në fund të kësaj...