Raunig: Hapja e negociatave për anëtarësimin në BE, ka nevojë për një mjedis politik konstruktiv
Tiranë, 24 korrik 2014 - Intervistë e kryetarit të Prezencës së OSBE-së në Shqipëri, ambasadorit Florian Raunig.   Ambasador Raunig, gjithkush pas vendimit për marrjen e statusit...
24/07/2014
Raunig: Hapja e negociatave për anëtarësimin në BE, ka nevojë për një mjedis politik konstruktiv
Tiranë, 24 korrik 2014 - Intervistë e kryetarit të Prezencës së OSBE-së në Shqipëri, ambasadorit Florian Raunig.   Ambasador Raunig, gjithkush pas vendimit për marrjen e statusit...
Ambasadori Gaiani: Zgjerimi i BE-së, prioritet strategjik i Presidencës italiane
Tiranë, 22 korrik 2014 – Intervistë me ambasadorin e Italisë në Tiranë, Massimo Gaiani, lidhur me Presidencën italiane të Këshillit të Bashkimit Evropian   Ambasador Gaiani, që...
22/07/2014
Ambasadori Gaiani: Zgjerimi i BE-së, prioritet strategjik i Presidencës italiane
Tiranë, 22 korrik 2014 – Intervistë me ambasadorin e Italisë në Tiranë, Massimo Gaiani, lidhur me Presidencën italiane të Këshillit të Bashkimit Evropian   Ambasador Gaiani, që...
Thomas de Maizière: Shqiptarët asnjë shans për azil në Gjermani
Gjermania do të shqyrtojë nëse Shqipëria do të përfshihet në vendet e sigurta të origjinës. Intervistë ekskluzive me Ministrin e Brendshëm Federal, Thomas de Maizière.    Z....
16/07/2014
Thomas de Maizière: Shqiptarët asnjë shans për azil në Gjermani
Gjermania do të shqyrtojë nëse Shqipëria do të përfshihet në vendet e sigurta të origjinës. Intervistë ekskluzive me Ministrin e Brendshëm Federal, Thomas de Maizière.    Z....
“Të mos biem në iluzione: Sfidat janë të mëdha”
Sekretari i shtetit në ministrinë e Jashtme gjermane, Michael Roth, porosit nevojën e veprimit urgjent për zbatimin e reformave, që BE kërkon nga Shqipëria. Vendimtar jo miratimi i ligjeve,...
27/06/2014
“Të mos biem në iluzione: Sfidat janë të mëdha”
Sekretari i shtetit në ministrinë e Jashtme gjermane, Michael Roth, porosit nevojën e veprimit urgjent për zbatimin e reformave, që BE kërkon nga Shqipëria. Vendimtar jo miratimi i ligjeve,...
Rama: Ne nuk jemi një vend mysliman, por jemi një vend europian
Intervistë e Kryeministrit Rama për televizionin francez "France24" “Ne nuk jemi një vend mysliman, por jemi një vend europian, ku ka myslimanë dhe të krishterë, që jetojnë bashkë....
14/06/2014
Rama: Ne nuk jemi një vend mysliman, por jemi një vend europian
Intervistë e Kryeministrit Rama për televizionin francez "France24" “Ne nuk jemi një vend mysliman, por jemi një vend europian, ku ka myslimanë dhe të krishterë, që jetojnë bashkë....
Patriark Bartolomeu: “Ne duam unitetin e ortodoksisë në Ukrainë”
Bartolomeu I, lindur si Dimitrios Arqondonis, është që nga viti 1991 patriarku greko-ortodoks ekumenik i Konstandinopojës, me seli në Stamboll. Ai është kleriku më i lartë ortodoks në...
17/05/2014
Patriark Bartolomeu: “Ne duam unitetin e ortodoksisë në Ukrainë”
Bartolomeu I, lindur si Dimitrios Arqondonis, është që nga viti 1991 patriarku greko-ortodoks ekumenik i Konstandinopojës, me seli në Stamboll. Ai është kleriku më i lartë ortodoks në...
Vuçiç: Serbia i ka kaluar kohërat e luftës, jam i gatshëm të takohem me Edi Ramën
"Serbia i ka kaluar kohërat e luftës. Në Kosovë e kuptojmë realitetin", ka pohuar në një intervistë me DW, Aleksandër Vuçiç, kryeministër i ri i Serbisë.   DW: Zoti Vuçiç, e...
02/04/2014
Vuçiç: Serbia i ka kaluar kohërat e luftës, jam i gatshëm të takohem me Edi Ramën
"Serbia i ka kaluar kohërat e luftës. Në Kosovë e kuptojmë realitetin", ka pohuar në një intervistë me DW, Aleksandër Vuçiç, kryeministër i ri i Serbisë.   DW: Zoti Vuçiç, e...
Intervistë me Artan Markun/ Kur fantazia bredh në horizonte të panjohura
 Arti-Tregu. Dy fusha të veprimtarisë njerëzore që nuk përputhen gjëkundi me njëra-tjetrën. Megjithatë, kjo përplasje është normale, është një përplasje midis botës fizike dhe asaj...
12/11/2013
Intervistë me Artan Markun/ Kur fantazia bredh në horizonte të panjohura
 Arti-Tregu. Dy fusha të veprimtarisë njerëzore që nuk përputhen gjëkundi me njëra-tjetrën. Megjithatë, kjo përplasje është normale, është një përplasje midis botës fizike dhe asaj...
“Pavaroti, më thoshte: Artist lind, ai është gjithmonë brenda teje…”
Intervistë me tenorin Saimir Pirgu Maestroja im, Pavaroti, më thoshte gjithmonë: Artist lind, artisti është gjithmonë brenda teje... . Dhe jam bindur edhe unë se është pikërisht...
13/09/2013
“Pavaroti, më thoshte: Artist lind, ai është gjithmonë brenda teje…”
Intervistë me tenorin Saimir Pirgu Maestroja im, Pavaroti, më thoshte gjithmonë: Artist lind, artisti është gjithmonë brenda teje... . Dhe jam bindur edhe unë se është pikërisht...