Eurostat/ Shqiptarët, populli që shpenzon më shumë për ushqime në Europë
  Sipas të dhënave të publikuara nga Eurostat, që matin shpenzimet finale për konsum nga familjarët sipas qëllimit të konsumit, konsumatorët shqiptarë shpenzojnë 39% të buxhetit...
19/06/2017
Eurostat/ Shqiptarët, populli që shpenzon më shumë për ushqime në Europë
  Sipas të dhënave të publikuara nga Eurostat, që matin shpenzimet finale për konsum nga familjarët sipas qëllimit të konsumit, konsumatorët shqiptarë shpenzojnë 39% të buxhetit...
Eksportet rriten 17% në 5 mujorin e parë
  Eksportet kanë vijuar me performancën pozitive në pjesën e parë të këtij viti, të udhëhequr nga ecuria e mirë e tre grupeve, “Tekstile dhe këpucë”,  “Minerale, lëndë...
19/06/2017
Eksportet rriten 17% në 5 mujorin e parë
  Eksportet kanë vijuar me performancën pozitive në pjesën e parë të këtij viti, të udhëhequr nga ecuria e mirë e tre grupeve, “Tekstile dhe këpucë”,  “Minerale, lëndë...
Takim mbi analizën e modulit të riskut, tregtia dhe hidrokarburet në fokus
  Në Drejtorinë e Përgjithshme të Tatimeve u organizua takimi mbi analizën e Modulit të Riskut dhe ndërveprimit konkret të këtij moduli me Drejtorinë e Kontrollit Tatimor. Filozofia...
16/06/2017
Takim mbi analizën e modulit të riskut, tregtia dhe hidrokarburet në fokus
  Në Drejtorinë e Përgjithshme të Tatimeve u organizua takimi mbi analizën e Modulit të Riskut dhe ndërveprimit konkret të këtij moduli me Drejtorinë e Kontrollit Tatimor. Filozofia...
Tirana Business Matching, për herë të parë në Shqipëri
Tirana Business Matching, vjen për herë të parë në Shqipëri me qëllim që të transformojë kapitalin në metropol të biznesit ndërkombëtar. Ky aktivitet mbarëbotëror do të fokusohet në...
15/06/2017
Tirana Business Matching, për herë të parë në Shqipëri
Tirana Business Matching, vjen për herë të parë në Shqipëri me qëllim që të transformojë kapitalin në metropol të biznesit ndërkombëtar. Ky aktivitet mbarëbotëror do të fokusohet në...
Konferenca e Parë e Muzeut të Bankës së Shqipërisë: “Paraja dhe bankingu në Shqipëri, nga Antikiteti në ditët tona”
Në ambientet e Bankës së Shqipërisë po mbahet Konferenca e Parë e Muzeut të Bankës së Shqipërisë, me temë “Paraja dhe bankingu në Shqipëri, nga Antikiteti në ditët tona”. Kjo...
14/06/2017
Konferenca e Parë e Muzeut të Bankës së Shqipërisë: “Paraja dhe bankingu në Shqipëri, nga Antikiteti në ditët tona”
Në ambientet e Bankës së Shqipërisë po mbahet Konferenca e Parë e Muzeut të Bankës së Shqipërisë, me temë “Paraja dhe bankingu në Shqipëri, nga Antikiteti në ditët tona”. Kjo...
DPT shqyrton strategjinë dhe planin e masave për sezonin turistik 2017
Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve, organizoi takimin e Komitetit të Përmbushjes për shqyrtimin e strategjisë dhe planit të masave për sezonin turistik 2017. Në këtë takim, Drejtoresha...
11/06/2017
DPT shqyrton strategjinë dhe planin e masave për sezonin turistik 2017
Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve, organizoi takimin e Komitetit të Përmbushjes për shqyrtimin e strategjisë dhe planit të masave për sezonin turistik 2017. Në këtë takim, Drejtoresha...
Ekonomi: Bimët Medicinale‎, rol të madh në eksportet shqiptare
Eksportet e bimëve medicinale llogariten 40 milionë dollarë në vit dhe rreth 90 mijë vetë janë të punësuar në këtë sektor. Ministrja e Zhvillimit Ekonomik, Turizmit, Tregtisë dhe...
10/06/2017
Ekonomi: Bimët Medicinale‎, rol të madh në eksportet shqiptare
Eksportet e bimëve medicinale llogariten 40 milionë dollarë në vit dhe rreth 90 mijë vetë janë të punësuar në këtë sektor. Ministrja e Zhvillimit Ekonomik, Turizmit, Tregtisë dhe...
Dixhitalizimi, Tatimet: U ofrua shërbim dhe asistencë për më shumë se 130 mijë tatimpagues dhe individë
  Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve publikon të dhënat për 5 mujorin e parë të vitit 2017. Në një njoftim për mediat, DPT thotë se Administrata Tatimore vijon të shënojë...
08/06/2017
Dixhitalizimi, Tatimet: U ofrua shërbim dhe asistencë për më shumë se 130 mijë tatimpagues dhe individë
  Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve publikon të dhënat për 5 mujorin e parë të vitit 2017. Në një njoftim për mediat, DPT thotë se Administrata Tatimore vijon të shënojë...
Çmimet e importit- Indeksi i rikthehet rritjes në tremujorin e parë
Indeksi i çmimeve të importit për industrinë vendase u kthye në rritje vjetore pozitive në tremujorin e parë të këtij viti. Sipas Institutit të Statistikave, kostot e lëndëve të para të...
06/06/2017
Çmimet e importit- Indeksi i rikthehet rritjes në tremujorin e parë
Indeksi i çmimeve të importit për industrinë vendase u kthye në rritje vjetore pozitive në tremujorin e parë të këtij viti. Sipas Institutit të Statistikave, kostot e lëndëve të para të...