Tiranë-Elbasan/ Finalizohet vepra e dytë më e madhe në vend
“Segmenti më krenar dhe i pavdekshëm i Korridorit VIII”. Kështu ka preferuar ta cilësojë Autostradën Tiranë-Elbasan, vetëm para pak ditësh Kryeministri Berisha, teksa inauguroi hapjen e...
26/07/2013
Tiranë-Elbasan/ Finalizohet vepra e dytë më e madhe në vend
“Segmenti më krenar dhe i pavdekshëm i Korridorit VIII”. Kështu ka preferuar ta cilësojë Autostradën Tiranë-Elbasan, vetëm para pak ditësh Kryeministri Berisha, teksa inauguroi hapjen e...
Infrastruktura/ Rrugët, janë bërë
Eglantina NASI Gjarpërimi” i tyre ka përfshirë thuajse gjithë territorin e vendit gjatë këtyre viteve të fundit. Teksa asfalti sot arrin të na çojë deri në breg të detit dhe në...
26/07/2013
Infrastruktura/ Rrugët, janë bërë
Eglantina NASI Gjarpërimi” i tyre ka përfshirë thuajse gjithë territorin e vendit gjatë këtyre viteve të fundit. Teksa asfalti sot arrin të na çojë deri në breg të detit dhe në...
Turizmi shqiptar, organizimi po zëvendëson improvizimin
Eglantina NASI   Nuk preferojnë që nisen më për pushime në mënyrë të improvizuar. Por e planifikojnë mirë organizimin e tyre, duke mos e lënë më në varësi të situatave....
26/07/2013
Turizmi shqiptar, organizimi po zëvendëson improvizimin
Eglantina NASI   Nuk preferojnë që nisen më për pushime në mënyrë të improvizuar. Por e planifikojnë mirë organizimin e tyre, duke mos e lënë më në varësi të situatave....
Vendet e BE-së, tregu më mikpritës i eksporteve shqiptare
Eglantina NASI Ato janë vendet më dashamirëse ndaj prodhimeve “Made in Albania”. Me një nivel tërheqje të tyre, i cili vërtitet mesatarisht në shifrat prej 65%-70%, anëtarët e...
19/07/2013
Vendet e BE-së, tregu më mikpritës i eksporteve shqiptare
Eglantina NASI Ato janë vendet më dashamirëse ndaj prodhimeve “Made in Albania”. Me një nivel tërheqje të tyre, i cili vërtitet mesatarisht në shifrat prej 65%-70%, anëtarët e...
Denjësisht “Made in Albania”
Eglantina NASI Denjësisht “Made in Albania”. Prodhime tipike shqiptare. Të materializuara natyralisht nga toka e këtij vendi, apo edhe nga fabrikat që operojnë brenda tij. Gjithmonë e...
19/07/2013
Denjësisht “Made in Albania”
Eglantina NASI Denjësisht “Made in Albania”. Prodhime tipike shqiptare. Të materializuara natyralisht nga toka e këtij vendi, apo edhe nga fabrikat që operojnë brenda tij. Gjithmonë e...
SHBA, treg për makinat e prodhuara në Serbi
Industria automobilistike e Ballkanit arrin të gjejë treg edhe në Shtetet e Bashkauar të Amerikës. Një sasi prej 3,200 makinash, model Fiat 500L, janë nisur së fundmi nga Fabrika e Fiat-it...
17/07/2013
SHBA, treg për makinat e prodhuara në Serbi
Industria automobilistike e Ballkanit arrin të gjejë treg edhe në Shtetet e Bashkauar të Amerikës. Një sasi prej 3,200 makinash, model Fiat 500L, janë nisur së fundmi nga Fabrika e Fiat-it...
Greqia dhe Shqipëria: Ngërçet mund të kthehen në bashkëpunim
Niko AGO   Intervistë me Kristoforos Kasdaglis Shkrimtar, Gazetar, Analist ekonomik në Greqi Kristoforos Kasdaglis, është nga personat e pakët që flasin me kreun e partisë...
10/07/2013
Greqia dhe Shqipëria: Ngërçet mund të kthehen në bashkëpunim
Niko AGO   Intervistë me Kristoforos Kasdaglis Shkrimtar, Gazetar, Analist ekonomik në Greqi Kristoforos Kasdaglis, është nga personat e pakët që flasin me kreun e partisë...
Edhe 2 vjet me hapin e breshkës, ekonomia frenon entuziazmin
Leonard MITRO   Dy partitë e mëdha kanë shpallur si shtylla kryesore të programit për 4 vitet e ardhshme punësimin e 250 - 300 mijë shqiptarëve. Po a është i arritshëm ky...
10/07/2013
Edhe 2 vjet me hapin e breshkës, ekonomia frenon entuziazmin
Leonard MITRO   Dy partitë e mëdha kanë shpallur si shtylla kryesore të programit për 4 vitet e ardhshme punësimin e 250 - 300 mijë shqiptarëve. Po a është i arritshëm ky...
Plazh dhe Politikë / Ndikimi i ‘hapjes së thesit’ të zgjedhjeve
Ato mbërrijnë thuajse gjithmonë në sezonin e verës. Kur më shumë se tek mitingjet apo deklaratat e liderëve politikë, mendja jonë nis të “fluturojë” drejt hapësirave blu që...
10/07/2013
Plazh dhe Politikë / Ndikimi i ‘hapjes së thesit’ të zgjedhjeve
Ato mbërrijnë thuajse gjithmonë në sezonin e verës. Kur më shumë se tek mitingjet apo deklaratat e liderëve politikë, mendja jonë nis të “fluturojë” drejt hapësirave blu që...