SHBA, treg për makinat e prodhuara në Serbi
Industria automobilistike e Ballkanit arrin të gjejë treg edhe në Shtetet e Bashkauar të Amerikës. Një sasi prej 3,200 makinash, model Fiat 500L, janë nisur së fundmi nga Fabrika e Fiat-it...
17/07/2013
SHBA, treg për makinat e prodhuara në Serbi
Industria automobilistike e Ballkanit arrin të gjejë treg edhe në Shtetet e Bashkauar të Amerikës. Një sasi prej 3,200 makinash, model Fiat 500L, janë nisur së fundmi nga Fabrika e Fiat-it...
Greqia dhe Shqipëria: Ngërçet mund të kthehen në bashkëpunim
Niko AGO   Intervistë me Kristoforos Kasdaglis Shkrimtar, Gazetar, Analist ekonomik në Greqi Kristoforos Kasdaglis, është nga personat e pakët që flasin me kreun e partisë...
10/07/2013
Greqia dhe Shqipëria: Ngërçet mund të kthehen në bashkëpunim
Niko AGO   Intervistë me Kristoforos Kasdaglis Shkrimtar, Gazetar, Analist ekonomik në Greqi Kristoforos Kasdaglis, është nga personat e pakët që flasin me kreun e partisë...
Edhe 2 vjet me hapin e breshkës, ekonomia frenon entuziazmin
Leonard MITRO   Dy partitë e mëdha kanë shpallur si shtylla kryesore të programit për 4 vitet e ardhshme punësimin e 250 - 300 mijë shqiptarëve. Po a është i arritshëm ky...
10/07/2013
Edhe 2 vjet me hapin e breshkës, ekonomia frenon entuziazmin
Leonard MITRO   Dy partitë e mëdha kanë shpallur si shtylla kryesore të programit për 4 vitet e ardhshme punësimin e 250 - 300 mijë shqiptarëve. Po a është i arritshëm ky...
Plazh dhe Politikë / Ndikimi i ‘hapjes së thesit’ të zgjedhjeve
Ato mbërrijnë thuajse gjithmonë në sezonin e verës. Kur më shumë se tek mitingjet apo deklaratat e liderëve politikë, mendja jonë nis të “fluturojë” drejt hapësirave blu që...
10/07/2013
Plazh dhe Politikë / Ndikimi i ‘hapjes së thesit’ të zgjedhjeve
Ato mbërrijnë thuajse gjithmonë në sezonin e verës. Kur më shumë se tek mitingjet apo deklaratat e liderëve politikë, mendja jonë nis të “fluturojë” drejt hapësirave blu që...
“Oaz në shkretëtirë ”, trendi specifik i ecurisë së ekonomisë shqiptare
Të mos ndalesh, kur të tjerët krah teje mezi ecin. Apo ndoshta janë ulur për të marrë frymë, duke pritur një moment ripërtëritje. Kjo duket të jetë tendenca që po shfaq së fundmi...
09/07/2013
“Oaz në shkretëtirë ”, trendi specifik i ecurisë së ekonomisë shqiptare
Të mos ndalesh, kur të tjerët krah teje mezi ecin. Apo ndoshta janë ulur për të marrë frymë, duke pritur një moment ripërtëritje. Kjo duket të jetë tendenca që po shfaq së fundmi...