80% e shqiptarëve jetojnë me më pak se 10 $ në ditë, më të varfrit në rajon
Rreth 80 për qind e popullsisë së Shqipërisë jeton me më pak se 10 dollarë në ditë. Sipas portalit Our World in Data, i cili ka përpunuar të dhënat e Bankës Botërore, për shpërndarjen...
15/03/2018
80% e shqiptarëve jetojnë me më pak se 10 $ në ditë, më të varfrit në rajon
Rreth 80 për qind e popullsisë së Shqipërisë jeton me më pak se 10 dollarë në ditë. Sipas portalit Our World in Data, i cili ka përpunuar të dhënat e Bankës Botërore, për shpërndarjen...
Misioni “Rusia”, Shqipëria prezanton ofertën turisike në Panairin e Moskës
Oferta turistike e Shqipërisë është prezantuar në hapjen e Panairit Ndërkombëtar të Turizmit dhe Udhëtimit në Moskë, i cili është i hapur nga 13-15 Mars. Krahas Ministrisë së Turizmit...
13/03/2018
Misioni “Rusia”, Shqipëria prezanton ofertën turisike në Panairin e Moskës
Oferta turistike e Shqipërisë është prezantuar në hapjen e Panairit Ndërkombëtar të Turizmit dhe Udhëtimit në Moskë, i cili është i hapur nga 13-15 Mars. Krahas Ministrisë së Turizmit...
Saranda, hyrja e qytetit do të përfundojë para sezonit turistik, fillojnë punimet në rrugën Kardhiq-Delvinë
Hyrja e qytetit të Sarandës do të përfundojë para sezonit turisik. Lajmin e dha ministri i Infrastrukturës dhe Energjisë, Damian Gjiknuri, i cili njoftoi edhe fillimin e punimeve për rrugën...
12/03/2018
Saranda, hyrja e qytetit do të përfundojë para sezonit turistik, fillojnë punimet në rrugën Kardhiq-Delvinë
Hyrja e qytetit të Sarandës do të përfundojë para sezonit turisik. Lajmin e dha ministri i Infrastrukturës dhe Energjisë, Damian Gjiknuri, i cili njoftoi edhe fillimin e punimeve për rrugën...
(De)Rregullimi i Tregjeve, Basha: Në pesë vite asnjë investim i huaj
  Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha mori pjesë në konferencën (De)Rregullimi i Tregjeve, organizuar nga Forumi i Tiranës për Lirinë Ekonomike-Instituti Pashko. Kryetari...
12/03/2018
(De)Rregullimi i Tregjeve, Basha: Në pesë vite asnjë investim i huaj
  Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha mori pjesë në konferencën (De)Rregullimi i Tregjeve, organizuar nga Forumi i Tiranës për Lirinë Ekonomike-Instituti Pashko. Kryetari...
Energjia – humbjet në rrjet, skemë e re e shpërndarjes nëpërmjet fiderave
Ministri i Infrastrukturës dhe Energjisë Damian Gjiknuri dhe administratori i Operatorit të Shpërndarjes së Energjisë Elektrike Adrian Çela ishin në Bushat ku panë nga afër investimet që...
09/03/2018
Energjia – humbjet në rrjet, skemë e re e shpërndarjes nëpërmjet fiderave
Ministri i Infrastrukturës dhe Energjisë Damian Gjiknuri dhe administratori i Operatorit të Shpërndarjes së Energjisë Elektrike Adrian Çela ishin në Bushat ku panë nga afër investimet që...
Zvicra akordon 90 mln € për katër vitet e ardhshme
Dokumenti i publikuar sot paraqet drejtimet ku do të shpenzohet buxheti i asistencës zyrtare zvicerane prej rreth 90 milion Euro për Shqipërinë në katër vitet e ardhshme   Gjatë...
08/03/2018
Zvicra akordon 90 mln € për katër vitet e ardhshme
Dokumenti i publikuar sot paraqet drejtimet ku do të shpenzohet buxheti i asistencës zyrtare zvicerane prej rreth 90 milion Euro për Shqipërinë në katër vitet e ardhshme   Gjatë...
Prodhimi i energjisë elektrike në 2017-ën u ul me 36.6%
INSTAT publikoi sot treguesit statistikor të prodhimit të energjisë për 2017-ën. Prodhimi neto vendas i energjisë elektrike, gjatë 2017, është 4.525 GWh, nga 7.136 GWh energji të...
07/03/2018
Prodhimi i energjisë elektrike në 2017-ën u ul me 36.6%
INSTAT publikoi sot treguesit statistikor të prodhimit të energjisë për 2017-ën. Prodhimi neto vendas i energjisë elektrike, gjatë 2017, është 4.525 GWh, nga 7.136 GWh energji të...
Shqipëri – Serbi, unifikim certifikatave të produkteve bujqësore dhe shtazore
Shqipëria dhe Serbia do të kenë një proces të përbashkët pune për unifikimin dhe harmonizimin e të gjitha certifikatave shoqëruese të produkteve si bimore ashtu edhe shtazore. Ministri...
06/03/2018
Shqipëri – Serbi, unifikim certifikatave të produkteve bujqësore dhe shtazore
Shqipëria dhe Serbia do të kenë një proces të përbashkët pune për unifikimin dhe harmonizimin e të gjitha certifikatave shoqëruese të produkteve si bimore ashtu edhe shtazore. Ministri...
FMN: Pezulloni koncesionet. Ndal propozimeve nga privatët
Fondi Monetar Ndërkombëtar i kërkon Qeverisë të ndalojë përkohësisht dhënien e koncesioneve nga programi 1 miliardë euro. Kërkesa e fortë vjen nga shefi i Zyrës së FMN në Tiranë, Jens...
06/03/2018
FMN: Pezulloni koncesionet. Ndal propozimeve nga privatët
Fondi Monetar Ndërkombëtar i kërkon Qeverisë të ndalojë përkohësisht dhënien e koncesioneve nga programi 1 miliardë euro. Kërkesa e fortë vjen nga shefi i Zyrës së FMN në Tiranë, Jens...