Kriza politike, rriti azilkerkuesit me 9% gjatë muajve prill – qershor
  Azilkërkuesit shqiptarë drejt vendeve të Bashkimit Europian janë rritur me 9% gjatë tremujorit të dytë të këtij viti në krahasim me tremujorin paraardhës, tregojnë të dhënat...
25/09/2017
Kriza politike, rriti azilkerkuesit me 9% gjatë muajve prill – qershor
  Azilkërkuesit shqiptarë drejt vendeve të Bashkimit Europian janë rritur me 9% gjatë tremujorit të dytë të këtij viti në krahasim me tremujorin paraardhës, tregojnë të dhënat...
Vettingu, Llalla: Në fundjavë përfundon rivlerësimi i prokurorëve
Prokurori i Përgjithshëm, Adriatik Llalla, zhvilloi sot një takim me drejtuesit e prokurorive të të gjithë niveleve për të diskutuar mbi ecurinë e procesit të vlerësimit profesional të...
25/09/2017
Vettingu, Llalla: Në fundjavë përfundon rivlerësimi i prokurorëve
Prokurori i Përgjithshëm, Adriatik Llalla, zhvilloi sot një takim me drejtuesit e prokurorive të të gjithë niveleve për të diskutuar mbi ecurinë e procesit të vlerësimit profesional të...
“Raportimi mbi dosjet e SIGURIMIT”, përfundon trajnimi për median
  "Raportimi mbi dosjet e SIGURIMIT" ky ishte aktiviteti i organizuar në datat 21-22 shtator, nga Instituti për Demokraci, Media dhe Kulturë (IDMC) në bashkëpunim me Autoritetin për...
25/09/2017
“Raportimi mbi dosjet e SIGURIMIT”, përfundon trajnimi për median
  "Raportimi mbi dosjet e SIGURIMIT" ky ishte aktiviteti i organizuar në datat 21-22 shtator, nga Instituti për Demokraci, Media dhe Kulturë (IDMC) në bashkëpunim me Autoritetin për...
Vettingu – KLD ngre grup pune prej katër anëtarësh
Këshilli i Lartë i Drejtësisë, nën drejtimin e Presidentit Ilir Meta, zhvilloi sot mbledhjen plenare, e cila nisi me diskutimin formal të informacionit të paraqitur në Këshill në lidhje me...
22/09/2017
Vettingu – KLD ngre grup pune prej katër anëtarësh
Këshilli i Lartë i Drejtësisë, nën drejtimin e Presidentit Ilir Meta, zhvilloi sot mbledhjen plenare, e cila nisi me diskutimin formal të informacionit të paraqitur në Këshill në lidhje me...
Në 20 muaj kanë humbur jetën 30 fëmijë nga aksidentet
  Policia Rrugore ka zhvilluar një aksionin për për vendosjen e rripit të sigurisë dhe sistemeve të fiksimit për fëmijët që transportohen në mjete. Nga të dhënat e policisë...
18/09/2017
Në 20 muaj kanë humbur jetën 30 fëmijë nga aksidentet
  Policia Rrugore ka zhvilluar një aksionin për për vendosjen e rripit të sigurisë dhe sistemeve të fiksimit për fëmijët që transportohen në mjete. Nga të dhënat e policisë...
Bashkia Tiranë: Në këto dy vite, do fokusohemi te fshati
Prej pak ditësh, ura e re e Mënikut ka lidhur 1200 banorë të Ndroqit me Tiranën. Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj inspektoi përfundimin e punimeve të urës së re, e cila...
18/09/2017
Bashkia Tiranë: Në këto dy vite, do fokusohemi te fshati
Prej pak ditësh, ura e re e Mënikut ka lidhur 1200 banorë të Ndroqit me Tiranën. Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj inspektoi përfundimin e punimeve të urës së re, e cila...
Siguria rrugore, fillon aksioni për heqjen e reklamave
  Një operacion në terren, që synon pastrimin e nyjeve dhe hapësirave në akset kryesore kombëtare nga tabelat që nuk ka lidhje me sinjalistikën rrugore, pritet të fillojë pas 15...
18/09/2017
Siguria rrugore, fillon aksioni për heqjen e reklamave
  Një operacion në terren, që synon pastrimin e nyjeve dhe hapësirave në akset kryesore kombëtare nga tabelat që nuk ka lidhje me sinjalistikën rrugore, pritet të fillojë pas 15...
Mbyllet takimi i NATO-s, Kollçaku: Të mos lejojmë dashakeqët të “turbullojnë ujërat” e Ballkanit
  Mbylli punimet formale Konferenca e Komitetit Ushtarak të NATO-s, e cila u zhvillua për herë të parë në vendin tonë. Ndër çështjet kryesore që u diskutuan në këtë...
18/09/2017
Mbyllet takimi i NATO-s, Kollçaku: Të mos lejojmë dashakeqët të “turbullojnë ujërat” e Ballkanit
  Mbylli punimet formale Konferenca e Komitetit Ushtarak të NATO-s, e cila u zhvillua për herë të parë në vendin tonë. Ndër çështjet kryesore që u diskutuan në këtë...
Stabiliteti dhe siguria në Ballkan, Shefat e Shtabeve të NATO-s mblidhen në Tiranë
Në Tiranë ka nisur takimi i Komitetit Ushtarak të NATO-s, i cili ka bërë bashkë Shefat e Shtabeve të Përgjithshme të vendeve anëtare. Gjatë mbledhjes, përfaqësuesit e lartë ushtarakë...
16/09/2017
Stabiliteti dhe siguria në Ballkan, Shefat e Shtabeve të NATO-s mblidhen në Tiranë
Në Tiranë ka nisur takimi i Komitetit Ushtarak të NATO-s, i cili ka bërë bashkë Shefat e Shtabeve të Përgjithshme të vendeve anëtare. Gjatë mbledhjes, përfaqësuesit e lartë ushtarakë...