Presidenti Meta në Kosovë: Ta bëjmë kufirin të padukshëm
Në kuadrin e vizitës shtetërore në Kosovë, Presidenti i Republikës, Ilir Meta, u prit sot nga Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi. Pas nderimeve ushtarake të rastit dhe...
11/10/2017
Presidenti Meta në Kosovë: Ta bëjmë kufirin të padukshëm
Në kuadrin e vizitës shtetërore në Kosovë, Presidenti i Republikës, Ilir Meta, u prit sot nga Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi. Pas nderimeve ushtarake të rastit dhe...
Të dielën zhvillohet Maratona e Tiranës
  Të dielën e 15 tetorit kryeqyteti do të mirëpresë Maratonën e Tiranës, në të cilën janë regjistruar për të marrë pjesë mbi 2500 vrapues nga 40 shtete të botës. Maratona...
10/10/2017
Të dielën zhvillohet Maratona e Tiranës
  Të dielën e 15 tetorit kryeqyteti do të mirëpresë Maratonën e Tiranës, në të cilën janë regjistruar për të marrë pjesë mbi 2500 vrapues nga 40 shtete të botës. Maratona...
INSTAT: Popullsia në rënie, nga 2012-2017 vendi u pakësua me 26 mijë banorë
Popullsia ka ardhur duke u zvogëluar pas vitit 2001. Ritmi i rënies së popullsisë ka qenë më i lartë përgjatë viteve 2001- 2010, ndërkohë që pas vitit 2010 ritmi i rënies së popullsisë...
09/10/2017
INSTAT: Popullsia në rënie, nga 2012-2017 vendi u pakësua me 26 mijë banorë
Popullsia ka ardhur duke u zvogëluar pas vitit 2001. Ritmi i rënies së popullsisë ka qenë më i lartë përgjatë viteve 2001- 2010, ndërkohë që pas vitit 2010 ritmi i rënies së popullsisë...
Lotaria Amerikane, zyrtarë të Ambasadës shpjegojnë procedurën
Zyrtarë të Ambasadës së SHBA kanë shpjeguar procedurat për të aplikuar për Lotarinë Amerikane. Emily Enright, shefja e njësisë për vizat jo emigruese në ambasadën amerikane, dhe...
09/10/2017
Lotaria Amerikane, zyrtarë të Ambasadës shpjegojnë procedurën
Zyrtarë të Ambasadës së SHBA kanë shpjeguar procedurat për të aplikuar për Lotarinë Amerikane. Emily Enright, shefja e njësisë për vizat jo emigruese në ambasadën amerikane, dhe...
Tregtimi i mishit në kryeqytet, hapet thertorja e parë publike
Produkte të certifikuara e me standarde, kjo është ajo që do të ofrojë thertorja publike e hapur nga Bashkia e Tiranës në zonën e Vaqarrit. Një projekt i cili përveçse do të disiplinojë...
05/10/2017
Tregtimi i mishit në kryeqytet, hapet thertorja e parë publike
Produkte të certifikuara e me standarde, kjo është ajo që do të ofrojë thertorja publike e hapur nga Bashkia e Tiranës në zonën e Vaqarrit. Një projekt i cili përveçse do të disiplinojë...
Qendra e Ekselencës për fenomenin e luftëtarëve të huaj terroristë, Polonia mbështet Shqipërinë
  Shqipëria do të ketë së shpejti Qendrën e Ekselencës për studimin e fenomenit të Luftëtarëve të Huaj Terroristë, ku një prej ekspertëve do të jetë nga Polonia. Lajmi është...
04/10/2017
Qendra e Ekselencës për fenomenin e luftëtarëve të huaj terroristë, Polonia mbështet Shqipërinë
  Shqipëria do të ketë së shpejti Qendrën e Ekselencës për studimin e fenomenit të Luftëtarëve të Huaj Terroristë, ku një prej ekspertëve do të jetë nga Polonia. Lajmi është...
Panucci zbardh listën e ekipit për ndeshjet me Spanjën dhe Italinë, rikthimet dhe mungesat
  Trajneri i ekipit kombëtar të futbollit publikon listën e lojtarëve që do të grumbullojë për ndeshjet zyrtare eleminatore me Spanjën dhe Italinë, respektivisht më datë 6 dhe 9...
29/09/2017
Panucci zbardh listën e ekipit për ndeshjet me Spanjën dhe Italinë, rikthimet dhe mungesat
  Trajneri i ekipit kombëtar të futbollit publikon listën e lojtarëve që do të grumbullojë për ndeshjet zyrtare eleminatore me Spanjën dhe Italinë, respektivisht më datë 6 dhe 9...
RTSH ndërpret sinjalin e punimeve të Kuvendit për mediat
Radio Televizioni Publik Shqiptar ditën e sotme, ka ndërprerë sinjalin e transmetimit të punimeve të Kuvendit, për mediat e tjera, për shkak se televizionet që duan të transmetojnë seancat...
28/09/2017
RTSH ndërpret sinjalin e punimeve të Kuvendit për mediat
Radio Televizioni Publik Shqiptar ditën e sotme, ka ndërprerë sinjalin e transmetimit të punimeve të Kuvendit, për mediat e tjera, për shkak se televizionet që duan të transmetojnë seancat...
Menaxhimi i fatkeqësive, OSBE: Duhet të veprojmë, vendi nuk mund të presë
Prezenca e OSBE-së në Tiranë ndihmon në përmirësimin e gatishmërisë për menaxhimit të fatkeqësive në Shqipëri Në një konferencë të mbajtur nga Prezenca e OSBE-së në Shqipëri...
27/09/2017
Menaxhimi i fatkeqësive, OSBE: Duhet të veprojmë, vendi nuk mund të presë
Prezenca e OSBE-së në Tiranë ndihmon në përmirësimin e gatishmërisë për menaxhimit të fatkeqësive në Shqipëri Në një konferencë të mbajtur nga Prezenca e OSBE-së në Shqipëri...