Ambasadori Lu provon Imam Bajalldi me sytë mbyllur

Prej disa ditësh ambasadori amerikan në Donald Lu, por edhe stafi i ambasadës kanë nisur një “garë” interesante se kush prej tyre gjen me sy mbyllur se për çfarë ushqimesh tradicionale shqiptare bëhet fjalë.

Në videon që gjeni më poshtë, e publikuar nga ambasada e SHBA, shihet momenti kur ambasadori Lu, provon me sytë e lidhur Imam Bajalldi.

Një pjatë i vihet përpara atij dhe stafit të ambasadës, për të parë reagimin përballë këtij ushqimi.

Ai nuk arrin që ta gjejë dhe në fund lexon letrën ku shkruhej Imam Bajalldi.

Ambasadori Lu ka thënë se ky ushqim ishte shumë i preferuar prej tij.

 

See what happened when Ambassador Lu and the Embassy’s American staff members tried to guess traditional Albanian dishes! Second dish: stuffed eggplant! Thank you to Alan John for the suggestion! 🇺🇸🍽🇦🇱 | Shihni çfarë ndodhi kur Ambasadori Lu dhe stafi amerikan i Ambasadës provuan gatimet tradicionale shqiptare. Pjata e dytë: patëllxhanë të mbushur! Faleminderit Alan John për sygjerimin! 🇺🇸🍽🇦🇱

Geplaatst door U.S. Embassy-Tirana op woensdag 18 oktober 2017