Aeroportet më të rrezikshëm në botë

Në kushtet e udhëtimit të distancave të gjata, fluturimi në një avion është mënyra më e shpejtë dhe më e lehtë për të arritur në destinacionin tuaj.

Problemi i vetëm është se shtrirjet e sheshta të pistës nuk janë gjithmonë të disponueshme në vende të caktuara.

Kjo do të thotë që pilotët duhet të jenë veçanërisht të aftë për t’u ulur në një pistë që del nga një mal, në një pistë afër qendrave të banuara ose që i shfaqet një tren në pistën ku do të ulet.

Këtu janë disa nga aeroportet më të rrezikshme në botë.